Jeg er ferdig på VGS. For ALLTID!

Jeg er faenmeg ferdi! ohyes!

Siste skoledag er vel overstått og jeg må aldri sette mine ben på Tiller VGS noensinne igjen :D

Vi hadde avsluttning på skolen kl. 18.30, etter det dro klassen på Egon.
Men det gikk litt for fort i svingene da, jeg satt på med en vennine, men siden hun skulle en tur på City Syd dro vi en times tid tidligere en jeg hadde tenkt. Så jeg rakk ikke å få i gang noe middag, ble bare med lunch.

Skolen hadde vært snille og ordnet med frukt da, så fikk spist litt der :)
Så dro vi til Egon. Men jeg var ikke sulten, pluss at veggidmaten der er veldig skuffende. Derfor gidda jeg ikke å bruke 200kr på et måltid jeg allerede visste jeg kom til å bli skuffet av.
Så jeg pleide vennskapet med Captai morgan litt jeg :P

Ble faktisk jævlig sulten etter en stund da. Og pappa tilbød seg å hente meg, men det kunne ikke bli sent.
Derfor dro jeg ganske tidlig. Litt kjipt å være den første til å dra, menmen.

Kom hjem og var kjempesulten! Og det tilhører sjeldenhetene altså! Har slitt lenge med mangel på sultfølelse, dette var faktisk den første gangen på måndesvis at jeg faktisk kjente det i magen at "oi, no er jeg sulten" liksom. Så egentli er jeg glad jeg ble sulten og dro tidlig jeg :P

Blitt en lite optimal dag matmessig da. Bare masse frukt, 2xproteinbarer, havregrøt og masse riskaker og knekkebrød og litt alkohol.

Jaja, får være flink i morra.
I morra VIL jeg trene styrke også, kribler etter den benøkta nå :(
Men det går finfint, har bestemt at armen min skal være fin i morra!

I morra skal jeg også ut å storhandle med pappa, han reiser for sommern lørdag, så da skal kjøleskapet fylles til randen av frukt og grønt :). I tillegg skal vi kjøpe mat på Persilleriet og leie en film, for å feire litt at jeg er ferdig og har fåt så gode karakterer da :)

Meeeeeeeeen, før det, skal jeg sove leeeeeeeenge :)

Sosialkunnskap/Engelsk lærern min ga meg masse skryt og sa faktisk at jeg hadde gjent tent gnisten hans på å være lærer med inspillene mine og engasjemanget mitt, forresten! DET var koselig å høre det!

Én kommentar

Weroncia

19.jun.2009 kl.12:21

Ja väldigt dårligt utbud där på Egon. De vegetarfajitasen är ganska goda, men den har man spist 100 gånger. Den bakte poteten är ok, men man blir ikke mett. Og salatene er ok, men DYRA. Nästan 150 kr jo för lite grönt. Blä :P

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst Trønderjente som snart er ferdig med påbyggningsåret og gleder seg til å begynne med studier til høsten :)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits