Hektisk dag nr. 2

Jah, det har gått fort i svingene i dag også gitt!

Først bar det av gårde til tannlegen. I dag skulle vi legge en plan for hva vi skule gjøre med syreskadene mine, og skulle jeg borre, ugh! Jeg er kansje ikke redd for tannleger noe lenger, men å borre og å ta sprøyter har jeg fortsatt angst for.... Huff.

Uansett, må det til så må det jo bare til. Men tannlegen var veeeeldig snill og omtenksom, spurte meg først om jeg ville ha bedøvelse og når jeg sa nei sa han at da kunne jeg bare si ifra om jeg skulle ombestemme meg da, så skulle vi fikse det.

Så ja, skulle ikke ha bedøvelse, litt smerter tåler jeg jo tross alt! Hehehehe, men med en gang borret trff tanna mi rykket jeg skikkelig til! Var ikke fodi det var vondt en gang, var bare så stressa at det varen refleks. Men det gikk fint, da setter vi bare en bedøvelse på deg vi, sa tannlegen med et smil :>
Også borret han og fikset, i tilegg til t han "lakkerte" tenna som er værst syreskada, for å slippe mer ising.

I tillegg til det tok han avtrykk av tenna mine igjen. For gjett hva jeg skal få?

...Skal få bittskive jeg, sånn til å bruke om natta... spes.. jaja :)
Slipper i alle fall regulering og kroner med det første, men vi snakket om mulighetenfor det, stakkars lommebok om det skulle bli nødvendig :(

Forresten! Dette var første gang jeg ble bedøvet i munnen. Det var rart, hah!


Etter tannlegen bar det til bakklandet for å levere sykkelen til reparasjon og dekkskifte (Ja, jeg sykla ned med punktert dekk, ekkelt!) Mannen mente at forhjulet mitt var løst, "Det dætt jo av snart det hær jo!" Sa han. Oida, tenker jeg...bra jeg leverte den inn da!  Så har jeg sykkelen min i finfin stand når jeg kommer hjem igjen :)

Etter det tok jeg bussen hjem igjen, og ryddet ordnet i huset før jeg pakketned de aller siste tingene og la av gårde for å rekke bussen til byen.

Som jeg ikke rakk :)  Menmen, jeg kjenner jo meg selv etter 20 år, så det var jo ikke siste buss jeg kunne ta for å rekke flyet. Men jeg måtte vente litt i byen på flybussen da, jaja.

Kjeda meg litt mens jeg venta jeg...
sommer2009 042


Sjekk den flotte brunfargen min da :P
sommer2009 035


Flyreisen(e) gikk finfint, fly er noe jeg i alle fall ikke er redd for! :D
Var vel 4-5 første gangen jeg flydde, og har flydd maaasse siden, så er rimelig vant til det :)
Vel framme ble jeg hentet av pappa og kjæresten hans Aud Karin. Så stakk vi kjapt innom Rema så jeg kunne handle frukt og grønt, en snau halvtime senere var vi framme.

Det er leeeeeenge siden jeg har vært her nå, så det er ekstremt koselig og nostalgisk for meg, hihi :)
Det var litt mindre koselig å få nettet til å funke da, bah, tok sin tid!
Funker nå men fy faen så treigt ja :P

I morgen skal vi først på sørlandssenteret og shoppe og senere på dagen skal jeg og papp på quart. :)

Haha, jeg har verdens kuleste pappa da, hvor mange av dere har fedre som tar dere med på rosk og metall konserter? XD Det er vår llle far-datter tradisjon :)

Hittil har han tatt meg med på:
- Nightwish
- Dimmu Borgir og turboneger
- Ozzy osbourne
- Maiden
Også blir det Manson og Placebo i morra, w00t!

Synes det er litt morsomt jeg, glad pappa har god musikksmak og liker pop-musikk like lite som jeg gjør. Det betyr at jeg kan blste Sex Pistols og Breakin Benjmin så mye jeg bare vil når vi kjører til østersund på harrytur ;D

No offence mamma, men du kan LAGE musikk da, selv om du liker pop :P Så dere er begge kule ;)

Aaaaaaaanyways, det hadde vært teit å sovne på konserten da, så det er nok leggetid for moi, tenker jeg.
Natta folkes, sov godt og ha en fantasisk Onsdag :)

8 kommentarer

paperbag

01.jul.2009 kl.03:59

ja jeg forbrenner 2116 per dag, har regnet ut.
jeg har forresten bare spist 500, ikke 800.
jeg kan ikke få i meg 1300 dersom jeg vil nå målet mitt i tide :-(

Vibece

01.jul.2009 kl.06:23

Hehehe, tøff pappa du har da :)

Sv: må virkelig prøve ut disse aromaene dine altså. Hørtes spennende ut det der. Såpeprosjektet mitt blir nok utsatt en stund enda :p Gidder ikke lage såpe i denne varmen :p
Men kanskje jeg benytter meg av tilbudet ditt når jeg en gang kommer igang med dette prosjektet mitt :)

evag

01.jul.2009 kl.07:17

Kul pappa du har da:)

Ha en flott ferie! 1,5 uke igjen til min :D

Brynhild

01.jul.2009 kl.09:19

Tøff pappa du har!

Weronica

01.jul.2009 kl.10:41

Gullig du er :)

Sandry

01.jul.2009 kl.16:10

Bra at pappan din har din musikksmak, tror ikke akkurat der kunne jeg hjelpe.... besitos la mamá

paperbag

01.jul.2009 kl.18:18

jeg vet at det ikke er en sunn måte å gjøre det på, men saken er den at dersom jeg sier til meg selv at 'jeg kan spise alt utenom usunt og godteri og fett osv', så går det helt skeis etter.. ikke en dag engang. det er enten eller liksom.

jeg vet at forbrenningen blir nedsatt, og dette er det som bekymrer meg mest. men jeg får bare trene ig spise ting som øker forbrenningen, og håpe at jeg ikke kommer i sparebluss.

løs hud er også ekkelt :-( men det er jo rart da, når jeg ser bilder av folk med anoreksia, de har svært sjeldent det. dessuten går jeg jo ikke akkurat ned 20 kilo over natten heller liksom.

vet det, målet mitt er vel egentlig bare at det skal synes en forandring innen skolestart, og det enedelige målet mitt er i begynnelsen av oktober, da skal jeg skal ha gått ned 18 kilo og ligger på trivselsvekten min. håper jeg klarer det :-)))

takk for at du prøver å hjelpe, men dette er desverre det eneste som funker for meg med mindre jeg skal ha en personlig trener og erneringsfysiolog hengende etter meg 24/7 og fortelle meg at 'nå skal du spise, du skal spise dette og dette, og nå skal du trene' osv. jeg er rett og slett ikke disiplinert nok selv til å klare det på noen annen måte! synd, men sant.

fit or not

01.jul.2009 kl.20:13

Sv: Takk for det :0) Overlevde dagen, men fikk et lite "sjokk" i går som satte meg ut av spill hehe. Nok om det ;)
Kul pappa du har da! kan ikke huske å ha vært på rockekonsert med fattern akkurat haha. Men vi var ofte på kino og Mac' ern da jeg var kid ;)
Uæææ tannleger er skumle. Turte ikke å gå i fjor jeg. Fikk "heldigvis" et migreneanfall den dagen, sa jeg skulle bestille ny time, men gjorde jeg det? not ;p verst for meg det....

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst Trønderjente som snart er ferdig med påbyggningsåret og gleder seg til å begynne med studier til høsten :)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits