3 svartsekker med søppel, 2 med plast, 1 med glass og en halv million pappesker..

Alt det, og mer til, ut av huset i dag!

EDIT: Må bare pressisere, pappa hjalp også til med å tømme rommet! Uten hans hjelp hadde jeg ikke kommet inn i rommet for å rydde det til å begynne med. Men han har senvakt på Torsdager, så han måtte dra på jobb etter at han hadde løftet de tyngste tingene :)

Har nemmelig tømt det gamle rommet mitt for skrot i dag. Det var et roterom av andre dimensjoner! Alt mulig skrot har blitt dumpet der inne de siste par årene, det var stappfullt. Du tenker sikkert at jeg overdriver litt for dramatisk effekt her... Men jeg kødder ikke ass, det gikk ikke an å gå inn der!

Jeg har båret 3 gamle pc'er, 2 pc skjermer, 2 skrivere, en forsterker, en lenestol og masse anna skrot opp trappene idag. Skrudd en bokhylle fra hverandre (med feil skrujern.. finner ingenting i pappas verktøy, hjelpes..) Flyttet en seng og 3 ekstramadrasser, og hevet en. Og ikke minst gått igjennom jævlig mye skrot og hevet sinnsykt mye, fy faen som vi hamsterer jo! Jeg tror faktisk alle pappeskene fra all elektronikken vi har kjøpt de siste 5 åra sto der.... Har resirculert ca 30+ pappesker i dag tror jeg... Glad jeg fant tapetkniven etterhvert ass!

Blåst!

hpim4757hpim4761   hpim4758 
Skap og skrivebord skal også ut etterhver,. Så skal det bli *Trommevirvel* 
 Treningsrom, Yeah!
hpim4759hpim4760

Skapet har vi hatt siden vi har bittesmå btw, har klistret alt mulig tull på det.
Litt trist å hive det egentlig!
hpim4765
hpim4766
I prossesen fant jeg også alle gipsfigurende jeg lagde for et par år siden, lurer på om noen faktisk vil ha noen. Synes de er litt fine egentlig..
 


Også fant jeg en gammel koffert, den var bestefaren min sin, så har ikke hjerte til å kvitte meg med den... Den er litt tøff også da, eller? Noen som har forslag til hvordan vi kan bruke den? hpim4767

Trening utgikk helt i dag. Holdt faktisk på med ryddinga fra halv 11 til 5, bokstavelig talt uten en eneste pause. Blir ganske tunnel-vision når jeg først bestemmer meg for noe, så jeg stoppet ikke før jeg var ferdig jeg.

Og da var jeg ganske skutt :) Så vi får si all den tunge bæringa opp trappa var nok trening for i dag! Er stølere i kroppen en jeg er etter trening uansett, hehe.

Yay for treningsrom! Glad det endelig er tømt :D

Stikkord:

4 kommentarer

Oda

24.jul.2009 kl.00:56

IKKE KAST KOFFERTEN! Og i værste fall, send den til meg! Virkelig, sånne selges i vintagebutikker for flere hundre kroner! Vi har en sånn under TVen til å oppbevare DVDer i :)

Vibece

24.jul.2009 kl.08:49

Flere som bedrev rydding og vasking i går. Fytti, jeg er så stiv og støl i dag, og i tillegg våknet jeg skikkelig tung i hodet, så joggetur utgår i dag...
Gleder meg bare til hyttetur nå :)

Angelida

24.jul.2009 kl.10:11

Fy søren du har vært flink!
Hva med å ha alle "skattene" dine i kofferten?
Eller ting du ikke klarer å kaste, men ikke vil ha fremme?

Weronica

24.jul.2009 kl.16:14

Kjempekul koffert.. Den MÅ du spare på alltså. Har du plats tycker jag du skall spara några gipsfigurer oxå. Annars kommer du ångra dej sen. Klem.

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits