Rydding, mat og trening

Egentlig, skulle jeg sykle til dragvoll. Tenkte jeg skulle se an hvor lenge det tok, sånn at jeg vet hvordan jeg ligger an for å sykle til skolen når studiene starter :) God ide, no?

Hehe, men nei, det skjedde jo ikke, jeg endte opp med å rydde, igjen! Vett da faen hva som skjer, men jeg ser ut til å ha uendelig med ryddelyst og energi  det siste. Er så deilig at huset endelig begynner å bli som jeg vil ha det.
Alt dritten vi har hamstret er hevet (vel, mesteparten), kjøkkenet er fint, rent, og organisert. Treningsrommet er snart i gang og nå er matboden nesten helt ferdig også! Yay :) gud så deilig.

Men ja, ja Hele dagen gikk med til rydding litt i papirer på rommet ol. Mest til matboden, som, i likhet med gamlerommet, var blitt litt av et roterom, mest verktøy ol. der da. Holdt på med ryddinga helt til 18 tia, da sa jeg meg ferdig for dagen. (Mest fordi det eneste som er igjen nå er masse planker og ting som pappa skal sortere :>)

Da ble det middag; Noe kjappt, frossen cannolini som jeg kjøpte i Sverige i går + En stor salat. Yum!
dsc0068 dsc0064
Salat: Isberg, squash, vårløk, tomat(plomme, gul orange cherry + grønnstripede cherry), avokado, alfalfaspirer + dressing : Balsamico, salt, pepper, provencale dijon og knust hvitløkstang

Se så fin tomaten er. Foodp0rn
dsc0060 dsc0062 dsc0061

Etter middag og litt slacking  hadde jeg plutselig masse energi igjen, så da ble det en treningsøkt!

Triceps/Bryst
Oppvarming ble hoppetau faktisk! Kjøpte meg et nytt hoppetau i Sverige i går. Sånn med teller og kaloriteller, artig.
Hoppet i 10min (776 hopp!) Og kjørte at par vegg push ups (100, 50 enarms)

Supersett
Benkpress m. hantels + Flies på benk
Pullovers + Tricep extensions
Tricep kickbacks + skullcruchers


Etter trening ble det en shake og masse frukt
dsc0078


Tenker jeg skal begynne på SGTC neste uke forresten,
Skal til mamma fra torsdag til tirsdag (Til Mysen, de er på ferie hjemme, hehe), så det passer dårlig å begynne et nytt opplegg før det. Så da får det bli etter turen, gleder meg nå! Må passe på at jeg husker å ta mål og sånt, bør vel strengt talt også ta formbilder før jeg begynner..hmm
SGTC --> http://sandvikstraining.com/sgtc/

Men nå har det blitt alt, alt, alt for sent igjen, og jeg skal legge meg. Tenker jeg tar den sykkelturen i morra (eh. i dag..)
Sov godt/God mandag alle sammen!
Nighty night!


 

Stikkord:

9 kommentarer

Silje

27.jul.2009 kl.09:42

Har du noe link eller noe slikt til det hoppetauet?

Leah

27.jul.2009 kl.10:51

Jeg har også hatt litt ryddekick - i går kveld og i dag. Kjekt å få det litt årn'tli rundt seg da :) Får jo besøk any minute så.... hehe. Tok en kikk på SGTC - hadde vært kjekt å bli skikkelig sterk ja! Men gidder ikke betale noe iom at jeg allerede betaler i dyre dommer på sats :/ Heldiggris som har eget treningsrom da! Så kan man trene når som helst, og i hva som helst haha! Har jo vekter her da, men gidder ikke dra fram det i tide og utide. Nå er det så lenge siden jeg har trent årn' tli at jeg sikkert ikke klarer å løfte dem ut fra boden en gang :( :p Have a nice day!
Ps. vegg push ups (100, 50 enarms) - hva vil det si?

anasunivers - og litt til

27.jul.2009 kl.11:01

Maten så kjempegod ut. Ugh trening ja. FLinke deg. Planen min var å trene styrke i morges, men har ennå ikke kommet meg avgårde. Kanskje jeg strekker treningsoppholdet litt til, nå frivillig - tidligere ufrivillig hehe

Martine

27.jul.2009 kl.11:28

Så mye godt dere har kjøpt i Sverige!Den ostekaken har jeg også hatt
lyst å teste,du må gi meg tilbakemelding,hihi:-)Spennende med nytt treningsopplegg,det blir nok bra.

Ønsker deg en fin mandag vennen,gleder meg til neste uke :-)

evag

27.jul.2009 kl.12:29

sv: Håndklerne var faktisk overraskende mjuke og gode også :) Jepp, yay for økologisk:)

Takk:) elsker skjerfet selv!

Driver å ordner deg en egen matbod du altså? *sjalu*

Silje

27.jul.2009 kl.14:53

SV: Thanx, jeg skal nok inn og se på de også da..:D

Vibece

27.jul.2009 kl.15:37

Sv: høres jo kjempekoselig ut de turene deres da :) Jeg hadde det veldig fint på hytt ja :D Kjedelig med så dårlig vær, men lite å gjøre med det da.

Jeg står faktisk på jobb med migrene as we speak, så jeg SKAL få i meg magnesium igjen. Hadde et gavekort på jobb, så jeg brukte det til å bestille meg magnesium (fra jobb selvfølgelig);) Så det blir vel en ordning på det får jeg håpe...lei av flimringer og migrene nå :(

Vibece

27.jul.2009 kl.15:48

Sv: Jada, vi dro til og med pappa ut i regnet. Men når man først er varm så er det bare deilig når regnet pøser ned over deg :) Er jo bare å dra hjem å ta seg en varm dusj eller et varmt bad etterpå :) deilig deilig

Linn Elisabeth :)

27.jul.2009 kl.16:04

KJEMPEFIN ble tomaten!! Så snadder ut, kunne lett spist middag hos deg ja ;) Sommerklem!

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits