Hopp hopp hopp!

I går skrev jeg at jeg hadde kjøpt meg en ny leke. Et hoppetau med teller! Har faktisk ønsket meg det lenge, men har bare sett dem på amazon og utenlanske nettbutikker. Så når jeg så den på konsum i sverige, kjøpte jeg det med en gang. Kostet bare 80 svenske kr! :)
hpim4847
Det har en timer, teller hopp og har en kaloriteller. Stoler ikke akkurat blindt på kaloritellern, selv om den faktisk viste akkurat det samme som pulsklokka. Men det er veldig artig å ha teller, blir liksom litt mer motiverende da!Det er jo umulig å ikke dette ut av tellinga når man hopper!

Testa som sagt tauet i går, og det funket kjempebra. Er kjempefornøyd, kan ikke vente med å teste den ute, ble litt amuptert hoppinga i går, slo i taket hele tia. Å hoppe tau er fint som oppvarming, og flott kardiotrening også. Skal nok brukes flittig, tenker jeg tar det med til Mysen :D

Silje ba om en link til tauet, men det klarte jeg ikke å finne. Fant et annet ett i en norsk nettbutikk da, men den er ikke fin og svart :p http://www.aktivshop.no/epages/Aktiv_Fritid.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Aktiv_Fritid/Products/ST16

I dag er jeg god og støl i brystmuskelaturen ass, den fikk ordentlig bank i går :>
Nå skal jeg ta den sykkelturen til drag for å se an sykkelruten. Det regner og været er dritkjipt, men det driter jeg i, nå skal jeg sykle for faen! Får testa regntøyet mitt også, helt nytt fra stormberg :)
Stikkord:

7 kommentarer

Charlotte

27.jul.2009 kl.16:56

Har konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne glo minerals sminke hvis du er interessert:)

Angelida

27.jul.2009 kl.18:46

Sv: Siden du hadde lagt ut link på kommentaren din ble den seff ikke godkjent.
Takk forresten! Neida-joda, planen er å flytte til Danmark om et par år. Kjærsten skal studere de 2 siste åra der! Oi! Det blir så spennende:) Men, det er enda lenge til!

Nina

27.jul.2009 kl.18:47

Ååh, det så artig ut! Jeg trenger en bra kardioøvelse, og dette er jo både morsomt og genialt! Vet ikke om jeg hadde blitt fort lei, men det skader ikke å prøve :)

Vibece

27.jul.2009 kl.18:55

Flinke Areli som trosser været og sykler i vei ;)
Jeg kom meg endelig gjennom jobbdagen....puh, for et slit. Holdt på å bare kaste fra meg alt og stenge kl 17...da holdt magen på å vrenge seg totalt. Men, jeg klarte å holde ut til kl 18...hehehe.

Håper på bedre form i morra sånn at jeg får kjørt meg skikkelig på SATS. Både kardio og styrke på planen hvis jeg kommer meg på den StepStyrke-timen :D

Jeg skulle også ha tatt meg en tur til Stormberg-butikken. Trenger blant annet sykkelklær, (evt aerobicklær som brukes som sykkelklær), genser som puster, mer treningstøy, allværsjakke/regn+vindtett jakke.....ja, lista er laaaang.

Weronica

28.jul.2009 kl.05:12

Det är jättebra träning. Jag har ett hoppetau men det är nästan lite för kort. Vilken Konsum fant du denna på? :D

Trine

28.jul.2009 kl.11:19

Å, så genialt! :-) Du får hoppe i vei

Martine

30.jul.2009 kl.19:28

hoppetau har jeg tenkt meg å kjøpe også, Det er jo bra trening! hørtes jo ekstra motiverende med teller da! Kanskje jeg må bestille meg.. :)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits