Sverreborg -> Dragvoll på sykkel = 28min 55 sek

Jah, så lang tid tok det altså, medregnet en pause for å ta av seg genseren og litt fomling med skilt for å finne rett vei.
Det er kjappere enn å ta bussen det! Og turen var ikke særlig slitsom heller - Var ikke sliten og andpusten i det hele tatt.

Men jeg var klam og svett! Det begynt å regne akkurat når jeg skulle fomle meg avgårde sjø. Så jeg tenkte; Jah, da får jeg vel teste det regntøyet likevel da!

....Regnet varte selvfølgelig i ca 3min, så nå har jeg funnet ut hvor klam of ekkel man blir av å sykle opp til dragvoll med regntøy i sola. Jaja, var deilig å komme hjem til en dusj :)

Uansett, nå vet jeg da at det tar en halvtime å komme seg til Drag. Har tenkt å sykle til skolen så lenge været tillater det.
Men jeg syklet rimelig kjappt, jeg tror nok det er greit å regne 40min for å safen da ;)
(Turen hjem tok 27min( bare en oppoverbakke) men da tok jeg litt omveier og somla en del)

til drag
Turen til Drag, det store droppet er når pulsklokka streika i et øyeblikk :o


dsc0003 
Se den søte lille gulroten fra hagen btw! De er så små ennå, tror jeg skulle ha sådd tidligere, hehe :)
Stikkord:

4 kommentarer

evag

28.jul.2009 kl.21:02

sv: Jeg også har lyst på regntøy! Har en vanntett jakke, men mangler bukse. Må vel investere i det etterhvert, spesielt når høsten kommer:) Så nå blir du fast syklist til skolen eller?

Få faktisk? Snill du er da :) Tror jeg først må gå til innkjøp av en ny liten fryser som jeg skal ha på gjesterommet til mer lagring av frysevarer. Kommer tilbake til deg på det :)

Neste mai/juni skal jeg så gulrøtter i store melkekartonger å la de gro på altanen i sola:)

Vibece

28.jul.2009 kl.21:37

Det blir jo en fin morgentur det der da ;) deilig måte å våkne skikkelig på før skolen starter :)

Sv: Ja, herlig med mer jobb! Skal gi tilbakemld hvis jeg får tak i Imigran...vurderer nemlig å bytte lege, så jeg får se om jeg får somlet meg til det først. teit å ha lege i Malvik når jeg bor i Trondheim :)

Emmieverlasting...

28.jul.2009 kl.23:03

sv: ja, får håpe de gir seg etterhvert, når de forstår hvor upopulært det faktisk er! Takk for kommentaren:o)

Charlotte

29.jul.2009 kl.08:42

Hei! Jeg tror faktisk jeg her på søndag. Det var nok ikke den beste veien, men jeg slet litt med å komme ut av Trondheim på sykkel. Neste gang ber jeg deg om følge!

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits