Hva! Trening FØR kaffen?!

Kroppen fikk litt sjokk i dag - Trening før klokka tolv, og før morrakaffen til og med, huff og huff!
Grunnen til den tidlige (Tidlig i forhold til min døgnrytme i feriemodus ;) ) trening var at jeg ville dytte inn ei økt før jeg reiste av gårde, så da var det bare å sette i gang med en gang jeg var nogenluende våken =)

- Kjente at kroppen har vent seg til litt mer tid før treningen om morningen! Før sommern trente jeg tidlig (6-7tia!) nesten hver eneste dag, no problem! I dag var det litt tungt å komme i gang gitt :) Men det kom seg!

Kjente virkelig gårsdagens hoppetau-økt i leggene forresten, aj aj aj de var støle ja! Good stuff.
 

Oppvarming;  
3 x 100 jumping jacks
3 x 100 mountain climbers

+ Div aktiverings og kroppsvekt-øvelser (bla glute bridge og annet jane fondaaaktig snacks)

Supersett;

Knebøy + Bulgarske utfall'
Strake mark + utfall
Step ups + Ettbens knebøy ( fortsatt uten vekter, teknikk...)
Ettbens mark + Cross over mark.

Så rakk jeg bare ett supersett på leggene ( i stedet for 3 altså) Men de fikk jo tross alt kjørt seg med hoppetauet kjente jeg, så det er grit nok :)
Pile legg squat + TåhevDeilig med en ordentlig hard økt før jeg dro avgårde, kjenner det nok godt i morra tenker jeg meg :)

Er forresten veldig usikker på madrassen jeg skal ligge på, den jeg vanligvis har her er ALT for myk. For sinnsykt vondt i ryggen av å ligge på den, bare en natt er nok og korsryggen går til hælvette.Planen var å legge den på golvet, ikke så veldig behagelig, men bedre en å ha vondt i ryggen! Men den madrassen hadde lugget under et åpent vindu, og det regnet sinnsykt mye i dag, så, hehe, har mistesistersen sin nå, hun sover hos mamma. Så vi får se, om jeg har vondt i morgen blir det golvet likevel. Kryss fingra for ryggen min!

Sov godt alle sammen! Cyberhugz!
Stikkord:

15 kommentarer

Martine

31.jul.2009 kl.01:40

åh du er så flink du! Blir rett motivert av å være innom her - til uka starter treningen for fult for min del også.. Har vist seg å være vanskelig å kombinere med nattevakter!

Går helt fint å kose seg på jobb.. Her er det helt rolig, så jeg drikker kaffe og sitter på nett! Ikke noe å klage på egentlig ;) God natt

Trine

31.jul.2009 kl.01:53

SV; Fine ting å leve etter det også da.. Hmm, fikk ikke link til din blogg nå. Giddr du putte inn bloggadressen din på nytt og husk meg neste gang du kommenterer?

klem..

Weronica

31.jul.2009 kl.02:03

Jag är VIP medlem så jag har masse gratiskort på Elixia :)
Inga problem. hehe. Kos deg masse i helgen med mor och systrar.

Natalie Sæther

31.jul.2009 kl.02:40

Heisann søta =) du bare MÅ prøve den mobilen om du er int. i musikk! ;)

Ryggen til Steini er forresten mye bedre nå, heldigvis. Men han må nok til kiro minst 1-2 gang i mnd fortsatt..

Hvordan står det til der da, hatt en fin sommer? :)

klem fra oss:)

Marte

31.jul.2009 kl.07:51

Så flink du er med trening :) Kom plutselig over bloggen din. En ting jeg lurer på; hvordan fant du ut at du var laktoseintollerant?

Angelida

31.jul.2009 kl.09:09

Fy fasiken! Du er en gal, liten spreking!
*Imponeeert!*

Linn Elisabeth :)

31.jul.2009 kl.11:12

Så flink du er!! Jeg er skikkelig B-menneske, men trening er kjekt å våkne tidlig pga.

God helg!! Klem

Ragnar

31.jul.2009 kl.11:50

kos deg! sol her nå! klem

nems

31.jul.2009 kl.14:14

Marte: Tusen takk, koselig at du snublet over den :)
Den laktoseintoleransen er et kapittel for seg selv faktisk. Jeg gikk veldig lenge rundt med plager, hadde konstant vondt i magen og var slapp og konstgant smådårlig i nesten et år. Jeg var mange ganger til legen, men hun sa bare at jeg skulle vare flinkere til å spise balansert og å spise mer (... det sa hun mange ganger, enda jeg spiste nok, begynte å spise frokost og jeg spiser/spiste kjempesundt)

Etter MANGE omganer, og et par dager hvor jeg var så frustrert og lei av å ha vondt og ikke vite hva som var galt at jeg rett og slett begynte å grine (ja faktisk). Begynte enedelig legen å foreslå et par prøver, blodprøver, urinprøve etc (Jeg burde ha insistert på å ta prøver selv, lenge før). Vi fant ingenting. Etter enda litt mer frustrasjon og enda flere uker med uggen og oppblåst mage, foreslo legen en laktoseintoleranseprøve, hvis det ikke ga utslag skulle jeg få gleden av en slange opp ræva, glad jeg slapp det :P

Og prøven ga jo selvfølgelig utslag! Jeg fikk 50gr laktose (fastet fra dagen før) , oppløst i vann, og drakk det. Så ble blodsukkeret mitt målt ved stikkprøver gjennom to timer. Men jeg visste det før jeg fikk resultatet egentlig. Hadde drivondt i magen etter 15min allerede!

Så that was that. Kjipt at jeg ikke tok prøven før, for den er jo kjempelett å ta...

Men jeg er fortsatt ikke helt god i magen, jeg tror nok det er flere ting jeg ikke tåler (bla p pillene mine, sluttet med den nå, vurderer seriøst p sprøyte) Men legen min virker ikke som om hun tar meg så seriøst på det... Så jeg tenker å bytte lege, og å fortsette å prøve å finne ut av magen min, er ikke gøy å gå rundt med magevondt eller å være uggen og oppblåst :/

Foreløpig vet jeg at jeg ikke tåler en del ting gjennom å prøve meg fram, eggeplommer (men tåler hviten, sært..), laktose som sagt, også virker magen sensetiv ovnfor gluten også, men jeg tror ikke jeg har cøliaki. I tillegg er magen kjempesensetiv når det gjelder fet mat og oljer, helt siden jeg hadde magekatar en gang har jeg ikke tålt fet mat. Klarer rett å slett ikke å holde den nede :(

nems

31.jul.2009 kl.14:15

Pappa: Vi også sol, så det så! :P
Kos dokk dokk også, klem + klem te AK :)

Weronica

31.jul.2009 kl.15:43

Blir nok på ettermiddagen :)

Yvonne

31.jul.2009 kl.18:05

Så flink du er.. deilig å komme seg opp om morgen ja hehe.. =) stå på

Vibece

31.jul.2009 kl.20:26

Deilig å trene tidlig da. Tenkte på kl 6-7 om morran da altså ;) Jeg var på flere timer hos SATS som gikk kl 0635 på morran, og en gang var jeg faktisk redd jeg kom til å være den eneste der, men vi ble faktisk 2 ...hahahah! Men det er utrolig deilig å "få det unna", for da har man jo hele resten av dagen til andre ting :)

Ha et fint besøk hos mamma'n din, også skal jeg krysse fingrene for at du sover godt i helga ;)

Marte

31.jul.2009 kl.23:45

Tusen takk for langt og utfyllende svar. Det er veldig kjipt med leger som ikke tar deg seriøst, så jeg mener iallfall at du burde skifte lege. Jeg har vel skiftet lege så mange ganger det er lov til i år :p Bor selv til trondheim, og trives godt med legen min på Din Doktor på bakklandet. :)

Rayray

01.aug.2009 kl.01:52

Sweet blogg:) Får vel begynne å ta noen turer innom..

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits