Harrytur og Harry Potter!

I går ble det både svenskehandel og kinotur på meg! harry x2!

Veeeel, det var nok ikke akkurat en harrytur, bare en svipp over grensen. Men harrytur passer jo bedre i overskriften, no?  Mamma bor 30min unna kjøpesentrene på Töcksfors, kjekt det. Det ble mest vindushopping, selv om vi fant masse kult, så trengte egentlig hverken mamma eller jeg noe. Så vi var flinke og kjøpte ikke masse ting vi ikke trenger!

Men jeg fant en ting jeg vill ha da... En liten feit happy buddah!
jardin de luxemburg les ponts 001
Hehe, jeg syns han var litt søt jeg, men har ikke noe sted å ha han egentlig, så han ble igjen på Indiska :(

Det ble selvfølgeliv mathandling også, men desverre fant jeg ikk quorn, og frukt og grønt avdelinga var sørgelig. Men jeg fikk kjøpt laktosefri CC og yoghurt da! Så i går kveld koste jeg meg med CC og frukt, yumyum :)

Her var vi: http://www.1881.no/Grensehandel/Kjopesenteromrader/Tocksfors/ http://www.tocksforsshopping.se/)

Morsom liten historie btw: Mamma skulle ta ut penger, når beløpene var på skjermen, trykket hun på "andre beløp", fordi hun tenkte å ta ut et par hundre svenske bare. Men hva?! nei det var jo ikke "annet beløp"! Neida, hun trykket på 5000kr! Så, det blir visst en del turer til Sverige på mamma i framtiden. Huff og huff XD.


Når vi kom hjem ryddet vi bort varer og surret litt. Så kom vi plutselig på at filmen begynte ni! Og det var visst i Askim, ikke Mysen! Vi måtte få i gang middag jo. Ble litt stresset jeg, men det viste seg å være kvart over ni, og klokka var snart halv åtte, så det gikk fint. Men jeg glemte å ta bilde, desverre.

Middag ble en stor salat på meg og mamma. Ble litt sånn, man tager det man haver, fordi begge sistersene allerede hadde spist. Og desverre var det jo tynt med fine grønnsaker i butikken. Men det ble godt :)

Min salat : Isberg, alfalfaspirer, tomater, persillerot, avokado, soltørka tomat og rå sopp.
Mammas : Isberg, alfalfaspirer, sukkererter, paprika, avokado, soltørka tomat, rå sopp of fetaost.
Begge med deilig balsamico dressing, og med lefse med salt og pepper som jeg fant på meny til. (Ristet lefsa litt i tørr panne, den ble nice og crispy)

Så dro vi til Askim og så Harry Potter! Det var kjempekoselig, så kos å ha Maria på fanget og "passe på" når det var skummelt :). Men! Hva skjedde med de koselige familiefilmene vi pleide å se sammen i jula da? Haha, Harry Potter har jo vokst opp jo, filmen var dritbra! Jeg ble faktisk litt tilbakeholden når jeg hørte den varte i 3 timer, men det føltes ikke så lenge i det hele tatt. :D
harrypotterandthehalfbloodprince2009
 Trening fikk jeg også dytta inn i går, ikke fullt like tidlig som på torsdagen da ;)
Jeg var, og er i dag også, støl som faen etter den benøkta på torsdag. Så det passet seg fint med en styrkefri dag :)
Det ble 60min på trimsykkelen (ja, det er en her også, fy jeg er heldig!). Herlig økt med høy puls, 535 kcal på 60min i følge pulskolkka,  faktisk :) Men sykkelen viste det dobbelte! Så feil kan de maskinene ta altså!

I dag vet jeg ikke hva vi skal. Men jeg skal hvertfall sykle litt snart, og få i meg litt kaffe :) Tenker jeg skal trene litt styrke med strikken også senere i dag. We will see :)

Ha en flott Lørdag folkens!  Snakkes!

8 kommentarer

Vibece

01.aug.2009 kl.12:08

Syns faktisk filmen manglet noe jeg :( Eventuelt så hadde jeg litt for store forventninger til den ;) Men de 3 timene gikk ihvertfall fort.

Kos deg massevis i helga da :) (jeg skal snart på jobb...blæh)

Vibece

01.aug.2009 kl.12:11

Hehe, fri for hodepine du liksom ;) Jeg våkna kl 4 i natt jeg med migrene. Er SÅ LEI nå! Få magnesiumet mitt FORT!!!

Men men, kan ikke droppe jobb av den grunn når alle andre er på ferie...

Sv: Idrettsbygget både på Drag og Gløs har jeg også brukt en god del :) Mange bra timer og instruktører, men ikke like imponert av utstyret deres i styrkesalene...Gløs er litt bedre på den fronten i og med at det er ganske mye nyere :)

Vibece

01.aug.2009 kl.12:31

Sv: Ok, de har tydeligvis pusset opp litt der da siden jeg trente der :) var for det meste bare på spinningtimer der jeg i og med at de ikke har spinningsal på Gløs ;)

Vibece

01.aug.2009 kl.12:31

Sv: Ok, de har tydeligvis pusset opp litt der da siden jeg trente der :) var for det meste bare på spinningtimer der jeg i og med at de ikke har spinningsal på Gløs ;)

Nina

01.aug.2009 kl.15:03

Jeg har også lyst til å se Harry Potter, men har ikke fått sett den forrige enda heller. Får vel ta en filmkveld en dag før jeg ser den siste på kino :)

Kos deg hjemme hos mamsen og søstrene dine :)
God helg!

Hilde

01.aug.2009 kl.18:23

Helt enig, det var en bra overskrift ;)

Yvonne

01.aug.2009 kl.20:06

Så fine de figurene var, synd at din mor tokk ut for mye penger kjedelig. =) virka som dere har et godt forhold til verandre godt å høre d er noen som er så heldige =) ha en fin lørdags kveld.. klemmer =0)

Angelida

02.aug.2009 kl.12:27

Feite buddah har jeg! Han står på kommoden på soverommet:)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits