Treningsfri sa du?

Ja det sa jeg faktisk!
I morges (jada, formiddag, morran for meg = når jeg står opp!), bestemte vi oss for å ta en tur over grensen til Tockfors igjen ( yay for søndagsåpent!). Og siden farmora til Maria (ste-farmor? næh, blir for rart!) skulle komme på middag, måtte vi egentlig hive oss rund og komme oss avgårde meg en gang. Så jeg tenkte, "hummm, no time for morgen-trening, og jeg har lovt å gå på blåbærtur med Maria senere. Omg, treningsfri?!"  Så da bestemte jeg meg for å ha en treningsfri dag da!

I sverige var jeg sååå nære på å kjøpre feitebuddah, men, jeg klarte å dy meg ;)
Fant også et par sko jeg ble helt forelska i, men, så så jeg at de var av skinn! Og jeg kjøper ikke skinn lenger, synes det er like ille å støtte skinn-industrien som å støtte pels-industrien. (Men jeg hiver ikke de skinn-plggene jeg allerede har for det, det hadde være like teit). Så da måtte de bli igjen i butikken de også, sukk.

Jeg kjøpte en ting da! En boks til te, den har jeg en plass for ;)
areliblogg 066Den kule maska er fra Venzia, Trine sin, min er lilla, fin no? :)
areliblogg 062På veien hjem henta vi Maria, som var hos ei vennine.

Så bar det ut på blåbærtur! Bare meg og gopia mi <3 Var sååå koselig, og hun var så flink, spiste nesten ingen, og plukka kjempemye! Hihi, åh og hun er så søt, jeg sa til henne at, "du må itj tråkk på stakkars blåbærbuskan så my jo, den ska jo gi oss bær te neste år!". Og etter det så hun unnskyld til buskene hvis hun tråkket på dem, hihi. Søta <3

Her er fangsten, vi fant litt bringebær også :)
areliblogg 048
Etter rensing og sortering :)
areliblogg 054areliblogg 053


Blåbærhender!
areliblogg 050


Jeg plukka et par søte, små, hvite blomster, og disse til mamma.
areliblogg 049
Med en gang jeg gjorde det, skulle M også plukke blomster til mamma! Så hun sprang rundt og plukka, og vi kom hjem med masse blomster :)


Men så var det den treningsfrie dagen min - Den gikk ikke helt som den skulle! Etter middag tenkte jeg nemmelig at jeg skulle blogge litt. Men så var blogg.no bitchy og kranglete, så jeg gå opp.... Og jeg kjedet meg... Og jeg satte meg på sykkeln og sykla i 45min. Så mye for treningsfri! ;D

Én kommentar

Trine

03.aug.2009 kl.00:37

send over litt bær daaa...

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits