I dag...

.....Var jeg lei. Fortsatt matt, ondt i magen, tung i kroppen, småsliten og totalt umotivert for noe som helst i livet. (Og fortsatt null lyd) Følte for å gi helt opp, bare fuck it. Så gjorde det....

Men bare midlertidig da, bedre nå :)

Det er litt sånn. Jeg VET at alt går bra, jeg VET at ting ordner seg, jeg VET at jeg får det til. Men en gang iblandt, føles alt bare alt for stort og vanskelig. Jeg vet fortsatt... Men jeg føler bare for å gi helt opp. Samtidig så vet jeg at jeg veldig snart kommer til å finne motivasjonen og ha det greit igjen. så jeg bare går med på det liksom. Loffer rundt og synes litt synd på meg selv i en stund, gidder ikke å tvinge meg selv til å trene/rydde/lstudere/whatever.

Og det som om det er alt som skal til, bare at jeg gir oppå krangle med det, og bare synes litt synd på meg selv. Så kommer motivasjonen snikende og finner meg.

i dag fant den meg når jeg gikk ut på verdandan for å henge opp klær... Sukkerertene mine skrek etter litt tilsyn, stakkars plantene har ikke hatt det så godt mens jeg var borte. Så jeg tuslet litt med hagen, og etterhvert fikk jeg lyst til å sykle meg en (rolig!) tur. Etter 15min kommer jammen meg energien tilbake også, og plutselig blir resten en heftig sykkeløkt. (Fy det er deilig å ha sykkel i stua, hjelper alltid på humøret, og jeg kan sykle i undertøyet om jeg ikke gidder å stå opp :P)

Oh en annen ting som hjalp på motivasjonen : Klarte en kommando pull up! Sto i dørkarmen og kjedet meg mens pappa tok babyen min for å levere den på datakompaniet (Ferdig nå, kommer hjem i morra - med lyd, yay)
Sitter på laptop nå. Laptop sax, lei av laptop. Vil ha babyn min! (Jada, er nok for knyttet til pcn, ser det)

I utgangspunktet hadd jeg bare tenkt å loffe rundt og være lat i dag. Ikke gidde å lage mat, spise suppe, suppe er godt. Men etterhvert som dagen og humøret ble bedre, ble jeg jammen inspirert til å kokkelere også. Så, middag:

sommer 2009 aks 127
 
Yummi in ze tummy

*Beef style TVP
* Spinat med squash og løk
* Grillet squash, blomkål og paprika
* Salat: Isberg, persillerot, stangselleri, alfalfaspirer og tomater
* Avokado


Ellers har jeg ikke giddet mye, jeg hadde jo egentlig store planer om å begynne med SGTC, få oversikt over økonomien, rydde i filer og fikse pcn etc etc, masse ting jeg ville gjøre klart før skolen begynner på Tirsdag.

Men jeg gidder ikke å stresse. Skulle liksom komme tilbake til hverdagen og prøve å komme inn i rutiner med en gang jeg kom hjem. ser ut til å ta litt lenger tid en jeg hadde sett for meg. Jaja, jeg har herved insett at jeg ikke kan kontrolere enkelte ting. Så jeg skal bare ta det med ro og la ting falle på plass. Finner ut av SGTC (nye treningsopplegget!) og rydder i filer på pcn i morra når den kommer hjem, tenker jeg.

Også må jeg snu døgnrytmen.... urgh, skal prøve å legge med senest ett i dag, har tatt melantonin, så forhåpentligvis sovner jeg rundt tolv. Here's hoping ;)

Huff, det er visst mye som surrer rundt i hodet mitt nå. Føler det er så mange ting som ikke er på plass, som burde være på plass, så mye jeg vil ha gjort, som jeg ikke helt vet hvordan enda. Litt overvelmet gitt, mye på en gang.
Men det ordner seg nok, jeg må bare huske at enkelte ting i livet har man null kontroll over. Så i stedet for å kaste bort energi på å stresse pga dem, må jeg bare gjøre noe med de tingene jeg faktisk kan påvirke. Jah.

Eh, fy dette ble et langt innlegg.... Slutter av her jeg tror jeg. God natt alle sammen, håpe på at jeg sovner snart :)

4 kommentarer

Trine

05.aug.2009 kl.23:56

Nam-nam- Vet hvordan det er å ha null energi ja..

Håper det blir bedre da.

Vibece

06.aug.2009 kl.06:09

Usj...slike dager er så teite!
Men bra du fant igjen energien i løpet av dagen da : )
Får håpe du fikk sove i natt og at alt blir bedre i dag : )

Ragnar

06.aug.2009 kl.07:10

sola skinner - klem

Hilde

06.aug.2009 kl.13:03

Ja, den motivasjonen, den motivasjonen, den kommer og går. Godt man bevarer den fornuftige stemmen i hodet som sier at den kommer tilbake, ingen panikk, bare vent litt til. Så herlig at den spontane sykkelturen ble så bra da!!

Sv1: Bulgarsk utfall er også en skikkelig skjelverompeøvelse, men den ødelegger meg ikke så mye som strakmarken. Det er forøvrig en av mine favoritter. (Merkelig at alle rompe/lår-øvelser er favoritter, du... :P )

Sv2: Ja, sant de er fine!! Gleder meg til de kommer!! :D

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits