I dag var det sooool i Trondheim

Men, jeg har ikke nytt sola, har hatt sinnsykt VONDT i magen i dag. Helt sykt, kan ikke huske å hatt så vondt på lenge. Og ikke kunne den bestemme seg heller, kunne liksom ikke ha en type vondt, skulle bytte hele tia. dumme magen!
Klarer ikke å forstå hvorfor, har ikke spist noe uvanlig. (annet en litt cola zero). Og er 98% sikker på at jeg ikke har fått i meg noe laktose, om jeg har er det minimale mengder... Rart, jeg regnet med at magen kom til å ta et par dager på å bli vanlig igjen, har jo spist litt uvanlig i ferien. Men ikke at den skulle være sånn!
Håper det bare er noe jeg har spist eller en liten mageinfluensa, whutever. Bare bli bedre plx.

MEN; Jeg er faktisk i bedre humør lel, det syns jeg er litt godt gjort jeg, med tanke på at jeg hadde så vondt i magen at jeg rett og slett måtte legge meg ned på gulvet på et tidspunkt.... Livet føles litt kaotisk og sånt, men jeg finner ut av det tenker jeg. Motivasjonen sniker seg tilbake igjen, har fått PIN koden til studentweb, så jeg har sett på undervisningsplan og sånt i dag. Artig :D

Magen ble litt bedre utpå dagen da, etter å ha blitt verre x 6 først selvfølgelig. Men i 19 tia føltes den ok nok til å sykle litt, fy den var lang den dørstokkmila. Men jeg VET at magen blir bedre hvis jeg bare klarer på sette meg på den, etter 10-15min føler jeg meg alltid litt bedre. Og det hjalp i dag også ja, bare litt da, ble ikke noen kjempeøkt på meg for å si det sånn :PMen jeg fikk beveget meg litt, og magen føltes littegrann bedre, fikk til og med litt matlyst. Greit det, eneste jeg hadde klart å trykke i meg tidligere på dagen var riskaker, te og suppe. Så middag ble i 20-21 tida, seint, men det ble i hvertfall middag da!

dsc0939

*Omelett: Eggehviter og squash, fylt med sopp og løk
* Spinat med squash og løk
* Tomatsalat med basilikum og balsamico
+ Avokado

Trøtt nå, tok melantolin. Ser ut til at det skal gå ok å snu døgnrytmen :)
Sov godt peplz, krysser fingra for sol og null magevondt i morra.
Stikkord:

5 kommentarer

Vibece

07.aug.2009 kl.06:02

Sv:
Hehe, takk for det! Likkte den veldig godt selv, og ikke var den for tettsittende heller. Liker ikke treningsklær som ser ut som om de er "spytta" på ;)

Skal krysse fingrene for null magevondt når du våkner i dag :)
Jeg var hos ei venninne og fikk i meg litt vaniljeis i går...når jeg skulle hjem slo omtrent magen salto :S Rart....skjønner ikke hvorfor jeg skal reagere sånn plutselig på melk altså...har kanskje gjort det tidligere uten å tenke så altfor mye over det...bare litt sånn "hmmm....rar magen er i dag da..skjønner ikke hvorfor".

Gleder du deg til studiestart nå da? Kjempespennende å starte studier ! Husker jeg var dritspent første dagene selv ihvertfall..

Weronica

07.aug.2009 kl.09:59

HAHHAHAHA, ja jeg skjønte det var deg. Men først trodde jeg det var min egen pappa :D

Koselig med sol i Trondheim. Jeg kose rmeg på Gotland der det er rekord värme enligt avisen. hihi.

KRISTINA89

07.aug.2009 kl.16:11

tørr du bruke melantolin ?? e d ikke litt skummelt ?

Nems

07.aug.2009 kl.17:34

OI! NEI, jeg bruker IKKE barbie-dop!
Skrivebommert, sorry, jeg var trøtt!
Skulle stå melanonin, det er et hormon kroppen produserer som gjør deg trøtt. Men kroppen min produserer ikke nok, så jeg sliter med å sovne uten. skrevet om det her: http://mattreningogmasseannatull.blogg.no/1245759415_svnproblemer_og_melat.html

Huff, nei, barbie hormonet verken tørr eller VIL jeg ta, bra du spurte, vil ikke at folk skal tro det er noe særlig å ta det :)

KRISTINA89

08.aug.2009 kl.00:33

heheh, da skjønner eg ;) heheh.. bra vi fikk rettet opp i d :)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits