DA, var jeg offisiellt student ved ntnu!

I dag var det immatrikulering! så nå er jeg offisielt student ved sosiologisk institutt på NTNU, fy så spennende!
Og skummelt, iiik! Jeg følte meg så sinnsykt liten der jeg sto under arrangemanget på gløs, kjente ingen og var rimelig forvirret. Men det var skummelt på en bra måte da, en stor og skummel forandring i livet, men en jeg trenger og vil ha :)

Jeg startet dagen med morgenkardio - 40min på sykkeln. Så en kjapp shake, dro kammen gjennom håret, malte ansiktet og sykla avgårde til gløshaugen. Det ble en laaaaang dag, etter opplagget på Gløs, bar det rett til drag, hvor jeg fikk ei faddergruppe og faddere. Vi tulsa litt rundt og fikk omvisning og beskjeder, var ikke ferdig før rundt 3 tror jeg. Da var jeg heldig nok til å få sitte på til byen, i stedet for å stå i en uendelig lang busskø. Så sykkelen ble stående på Gløs, hentet den senere. Når jeg var i byen var jeg ganske klar for å dra hjem, var trøtt og ville gjerne få tid til å spise og slappe av. Det var nemmelig fest med faddergruppa på agendaen kl 18.00.

Så jeg stakk bort på jobben til pappa, og ba om å få sitte på hjem. Han var ikke helt ferdig, så jeg gikk på posten imens og fikk oppgradert leve ung konton min til studentkonto! Endelig, nå skal jeg få et vanlig visakort, i stedet for visa elektron, yay. Kunne ikke oppgradere til student før nå, fordi jeg ikke hadde studentbevs. Men, jeg fikk ordnet meg et bevis på betalt studentavgift, og det skulle visst holde. I tillegg fikk jeg meldt meg inn i NTNUI med det, YAY!

Så, imorgen, skal jeg trene i idrettsbygget på dragvoll. Gleder meg :D

Tok et bilde av idrettsbygget på Gløs :
dsc0480

Lagde forresten lunch til pappa av middagsrester i går.
Couscousalat med grønne bønner, soltørka tomat, urterog mynteolje + polarbrød + en boks med nøtter. Og ei plomme!
dsc0466 2
Stikkord:

4 kommentarer

Åh, så spennende! masse lykke til;) er du like flink her som du er til å trene og lage god & spenende mat, så går dette som smurt ;) hehe. Grattis med det:)

-nat-

Angelida

12.aug.2009 kl.07:11

Så moro! Blir et spennende år for deg tenker jeg:)
Snill du er med pappa din:) Det er sånn det skal være:))

Vibece

12.aug.2009 kl.07:43

Gratulerer som student da ; ) Blir nok noen spennende år fremover. Husker fadderperioden selv jeg og immatrikuleringen....skikkelig forvirra og alt var så stort! universitetet var gigantisk i forhold til meg. Men fy så spennende det var. Og ikke minst skikkelig gøy å gå på den svære skolen!

Ha en fin dag i dag da : )

ragii

16.aug.2009 kl.10:10

Så spennende med ny skole! Du kommer nok fort inn i ting og finner noen venner osv! :) Kjenner til den skumle følelsen, men går fort over når skolehverdagen der blir er del av rutinene hver dag. Hva skal du studere?? :)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits