Trening i går - endelig i gang med SGTC, YEAH!

I går kom jeg endelig i gang med det nye treningsopplegget mitt, det var på tide!

Første økt gikk finfint. Ble en del fomling med frontbøy, hadde aldri prøvd den øvelsen før. Mest fordi jeg redd og slett syntes den var skummel. Men det var den jo slettes ikke :D. Tror jeg fikk sånn ca teken på det, men er fortsatt usikker på teknikken..

A1: Frontbøy til boks
22 kg 4 sett x 5 reps

A2: Liggende hofteabduksjon
4 sett x 12 reps - glemte meg og tok 15 et par ganger...

B1: Bulgarske utfall:
10+10 kg 3 sett x 12 reps

B2: Sideplanke ( stjerne)
3 x 30 sek

C1: Nordic hamstring:
4 sett x 8 reps - Tenkte egentlig å kjøre rygghev på ball pga av at teite meg har jo klart å få sår på knærne igjen. Men gidda ikke å pumpe opp ballen, så jeg tok like greit Nordic hamstrings med ei pute under knærne jeg . Første gang jeg kjørte dem, kjentes! Men! Jeg er strengt talt ikke støl i dag, hah.

C2: Planken:
3 sett x 30 sek

Det virker lovende så lagt, har troa på at jeg kommer til å trives med dette oppsettet, selv om det virker litt...lett... Men det er jo bare for nå, neste fase blir andre saker ;)

Så, i dag hadde jeg styrkefri. Ble som sagt 40min morgenkardio + sykkeltur. I morra, da skal jeg ha en økt med fokus på CHINS! YEAAAAH! (liker chins, hvis du ikke skjønte det :P) Forresten! I går, klarte jeg en med bredt grep! Fy da var jeg glad!

Gleder meg til chins og å teste nytt studio i morra :D
Stikkord:

Én kommentar

anasunivers - og litt til

12.aug.2009 kl.09:39

Hmmm.... har trent styrke i åresvis men aldri fått med meg disse navnene, så må google opp hehe, du har skikkelig stålkontroll på programmene dine. Ha en super dag:)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits