Nytt gym og dag to i nytt program; CHiNS WOOOOO!

I dag våknet jeg faktisk opp klokka 8, burde ha sovet litt lengre. Men jeg var alt for spent og kroppen iler etter å få trent chins! Så jg sto like godt opp, greit å ha en døgnrytme, og veldig greit å ha god tid om morran. Så god tid hadde jeg, at jeg fikk ryddet på kjøkkenet og plukket opp div rot som ble sperdt utover huset og rommet igår. - Blir fort litt rot når man har sånne hektiske dager. Syns det er deilig å få tid til å rydde det vekk jeg, liker følelsen av å vite at det IKKE er rot over alt :)

Jeg fikk også tid til å lage frokost til pappa. Stakkars, han har jo senebetennelse i hånda, han klager ikke og sier det ikke gjør så vondt. Men han har no nesten ikke sovet de siste dagene, så i dag var han så sliten at han ble hjemme.

Derfor tenkte jeg jeg skulle skjemme han bort litt jeg, er ikke alltid jeg har tid, men i dag hadde jeg det. Og han var jo såsjuk og slapp, syns det er fint å kunne være litt snill med han da jeg. Glad i pappan min sjø, han har alltid vært så snill med meg, så jeg tenker litt at det er min tur til å ta seg litt av han noen ganger også nå <3 (Også skal Trine på passe han når han blir gammel og grå :P)
hpim4970
Lagde ordentlig nammisfrokost til han jeg: Eggerøre med soltørka tomater og ost, rundstykker, kaffe med rismelk (skulle bli latte, men steamern var jo helt slapp!)  og ei skal med bær og frukt (må jo dytte på han litt frukt og antioksidanter!). Tenker det kansje hjalp litt på dagsformen med en god frokost, håper hvertfall det :)

Nå skal jeg opp til Dragvoll! I dag er det ingen obligatoriske skoleting. Men det er stands i gata på drag, så jeg tenker jeg skal opp en tur og still masse spørsmål om studieplanen og mase hull i hauet på folk . Hihi. Så tenker jeg jeg skal ta meg en tur på idresttsbygget og teste styrkesalen! Og teste dag to i SGTC, CHINS i dag, woohoo! :D

Gleder meg som en liten unge! skal bli så gøy så!!!

Ha en flott onsdag all sammen og husk å vise de du er glad i litt omsorg når du kan. De fleste setter så utrolig stor pris på det :) Og dere i Trondheim - Yay, det er sol! nyt den!
Stikkord:

7 kommentarer

Vibece

12.aug.2009 kl.11:39

Sv: Flotters! Men du må melde deg som interessert først også blir du kalt inn og så skal du komme inn og ta blodprøver og snakke med en bioingeniør. Så hvis du blir godkjent så kaller de deg inn til blodtapping...ganske kompliserte greier. Maaaaasse regler de må følge blant annet.

Kommer du og lager sånn frokost til meg også kl 6 i morra eller? ; )

Sandry

12.aug.2009 kl.13:34

rico saber de ti hija y ver que eres feliz. quererte...

Rock-Smile

12.aug.2009 kl.15:01

Virkelig hekta på trening for tiden du! :D

Silje

12.aug.2009 kl.15:53

Så heldig faren din er, du er kjempe snill.

Vibece

12.aug.2009 kl.16:18

Og du, forresten...sol? Where?! Her pisser det ned og smarte meg syklet til jobb på St Olavs i jeans og hettejakke, pluss at jeg har med sykkeltrøye og bukse i sekken. Skal bli deilig å sykle hjemover i kveld ja..

Håper du hadde en flotters skole - og treningsdag!

Hilde

12.aug.2009 kl.18:16

Chins er gøy!! Jeg skal chinse i morra :) Ooohhh.. nytt begrep: chinse!

Så herlig ut den frokosten du! :)

Ragnar

13.aug.2009 kl.11:02

nyyyyyyyydelig frokost ja - tusen takk! godt å bli skjemt bort! jeg er heldig! klem

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits