God-støl!

I går hadde jeg som sagt litt behov for å slappe av, så det ble en rolig kveld på meg.
Men jeg fikk både trent og ryddet litt likevel da!

Jeg sykla til Drag, (i regnet, fack) det tok akkurat 30min! Så jeg var der klokken halv 10, og informasjonsmøtet var ikke før kvart over ti. Så jeg tok like greit å dytta inn en bitteliten kardioøkt. 20min på steppern og 90 sek planke med heving av bena. Jeg hadde overvudert min evne til å være kjapp i dusjen litt da, så endt opp med å være 4min sen til møtet... Men det gikk fint. Får passe på å ha bedre tid neste gang.

Etter møtet tusla jeg rundt på Drag litt, før jeg tok bussen hjem. Fikk nemmelig beskjed om at det skulle være rebusløp for faddergruppa i byen klokka halv 5. Og jeg tenkte egentlig at jeg skulle bli med, så da kjente jeg at jeg var såpass sliten i kroppen fra før, at jeg trang litt tid til å få hvilt, og at det var greit å ikke sykle hjem. Selv om turen hjem er ganske chill, og jeg angret på det litt når jeg satt på bussen og tenkte at jeg allerede hadde vært hjemme om jeg hadde sykla... Men det var nok smart lel, må jo høre litt på kroppens signaler også! Endte uansett opp med å droppe rebusløpet da, tiden gikk så fort når jeg først var hjemm og hadde satt meg ned. Jaja, anna dag :)

Var forresten ganske så støl armene i går. Kjente ingen ting om morgenen, men ble stølere utover dagen! - God-støl da, sånn at jeg kjente godt at jeg hadde trent, men ikk såpass at jeg hadde vondt når jeg beveget meg. Og i dag er jeg støl i rygg og mage, og fortsatt armene, men fortsatt god-støl! Elsker følelsen av å vite at nå har du virkelig har gitt jernet!
Liker SGTC så langt, deilig at øktene er såpass intensive og korte også. I dag skal jeg kjøre på med dag 3, da er det fokus på mark! Jeg håper det ikke ødelegger at jeg er litt støl i overkroppen, men jeg tror det går greit.

Skal teste styrkesalen på Gløs i dag tenker jeg, sykler bortover om en liten stund nå tenker jeg. Cant wait!

Åh, middag i går forresten. Hadde ikke batteri i kameraet, så no photo. Men den var ikke så spennende uansett!
* Tomatsalat : 3 tomater, neper, vårløk, hvitløksstang, alfalfaspirer og masse fersk basilikum
* Rattatouille fra boks med TVP, toppet med masse avokado
Så den ikke var så spennende :P

5 kommentarer

I live and I learn, so why should I burn - The Cardigans.

Det er en god måte å si det på. Ingen er perfekte, men å ha feil, mangler osv. er å være perfekt. Tror det var Ibsen som sa at 'det uperfekte er det perfekte'.

Flink du som bare legger in cardio midt i dagen din.
Husker jeg og droppa rebusløpet under min fadderuke.

Det beste er jo kortere tid men samme effekt. Dvs. at treningen faktisk kan ta en time. For ellers tar ofte trening i praksis en del mer enn en time, med pakke, dusje, ordne o.l.
Godstøl er følelsen sin det. =)
Liker veldig godt øvelser som utfall bakover og bulgarske, burde oppdaget de for lenge siden.
Lykke til med marken.

Mari A K

14.aug.2009 kl.19:41

Sv. Tusen takk for koselig kommentar. Smil.

Det er deilig å være støl, for da vet du at du har utvikling og gjort en god innsats. Blunk.

Silje

14.aug.2009 kl.19:49

SV: Det er helt genialt ja...:D Hadde ikke vært meg i mot å hatt slik i bilen..=)

Angelida

14.aug.2009 kl.20:24

Sv: I know! Stevia er supert i te! Trenger så lite, også smaker det gooodt;)
Bittert? Nop;o)

evag

14.aug.2009 kl.22:00

sv: Jeg var forresten på matshopping igår på City Lade (Obs) og der hadde de tilbud på både spinat (12,90 kr) og ramanosalat (10kr). Jeg kjøpte meg spinat, men romanosalat var de tom for, men skulle få inn mer.. Sikkert i dag:)

Ellers har de mye mer økologiske grønnsaker og frukt i forhold til andre butikker, i tillegg er ikke prisen så alt for verst.. Ellers var jeg også innom Ultra en tur, liker meg der også jeg ;) Ultra har jo også en del økologisk frukt og grønt, men prisen er som regel litt høyere der.

Jeg styrer også forresten for matshoppingen her i huset.. Liker det best slik ;) I tillegg er det som regel bare jeg som lager mat, men liker det.

Såå, har det blitt noe fyll i fadderuken da?;)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits