Dag 3 av første uka med SGTC

Da var dag 3 også overstått, den gikk også finfint, hvis man ser bort fra en del fomling med mark.. og forvirring pga enda et nytt gym. Sykla bort til Gløshaugen for å teste styrkerommet der i dag. - I pessregn, gaah! Heldigvis klarte jeg å kle på meg akkurat passe til å ikke fryse, uten å daue av varmen når jeg ble varm heller. Superundertøy og regntøy er tingen, ingenting imellom XD.. Skulle hatt sokker som gikk lengre en anklene da..neste gang.

Når jeg kom inn i rommet var det INGEN andre jenter der! Eeep tenkte jeg. litt teit, jeg vet, men jeg ble faktisk litt intimidert da. Det Kom noen andre jenter etterhvert, men det tok meg ca fram til landmines før jeg følte meg helt komfortabel 

A1: Markløft
45 kg 3+6sett x 3/4/4/5/5/3 reps

Jeg var/er litt usikker på tenikken min på mark. Har kjørt mest strake mark før, så det var litt uvant. Tenkte på å spørre noen rundt om de kunne se på den...Men var litt for redd  Jada, teit, i know.

Glemte meg helt i begynnelsa også,tok 3 sett med mark før jeg huska at, åja... Glute bridge. Jaja, begynte på nytt. Tror forresten jeg undervuderte styrken min litt... 45 kg var liksom ikke så tungt i det hele tatt, tok 5 reps et par ganger før jeg huska jeg skulle stoppe ved 3. doh.

A2: Glute bridge
4 sett x 12 reps

B1: Utfall bakover m. frivekter:
10+10kg, 3 sett x 12 reps

Var jævlig uvant å gå bakover, men det gikk greit for det meste. Slet litt med balansen på venstre ben på det første settet, etter det gikk det fint... Du skal forresten ta benet fram igjen for hver rep, ikke sant ? 

B2: Pallof press:
3 (5) sett x 3 reps, 10 sek iso hold
Ok, her kommer fomlinga inn i bildet igjen.. Først var maskina opptatt (og jeg fant ikke strikk) så jeg endte opp med å ta et sett til med utfall. Så var den ledig, og jeg.. Uh, vel jeg glemte å ta begge sider... Ble to sett på høyre før jeg tok 3 sett med begge sider.

C1: Ettbeins markløft
10+10 kg, 3 sett x 12 reps
Go-øvelsen  Mista balansen litt på venstrefoten da

C2: Landmines (med Olympisk stang)
3 sett x 6 reps.... Um, 8 et par ganger, ops.
Helt ærlig så har jeg aldri skjønt greia med Landmines, den så jo faenmeg så lett ut! Men den er jo genial, jeg er teit! Kjente den mye mer en jeg trodde jeg skulle, måtte konse veldig for å bare bruke overkroppen 

Følte det gikk greit jeg, selv om jeg var en stor klebb. Går nok bedre neste gang, når jeg ikke er redd :D
Hele greia tok rundt 50min forresten, og da fomla jeg MYE. Så jeg synes fortsatt at det går rimelig kjappt ;)

Stikkord:

2 kommentarer

Linn Elisabeth =)

15.aug.2009 kl.00:27

Rart at det er så få jenter med vektene egentlig... tror mange jenter tror de får svære muskler bare de ser på en vekt hehehe ;) Lykke til liksom!

Sv: Takk for det sweetie :) Ja, blir godt det :)) Ha en flott helg!

Silje

15.aug.2009 kl.12:13

Det er så gøy å trene med vekter...:D
Jeg synes bare det er oki at det er mange gutter jeg, hehe, huff blir ofte mer opptatt av å se på de..

Og om man er alene og trenger hjelp til sikring så er det jo bare å spørre de, og da føler i hvertfall jeg at jeg presser meg ekstra, for kan ikke være dårligere en boysa...;)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits