Dag 4 i første uka av SGTC

...Gikk ikke like bra som de andre dagene.. Herregud så pinglete jeg er i benk.  Følte meg rimelig lita og puslete etter denne økta jeg. Tok 30min på ellipsen etterpå bare for å booste selvfølelsen  >.>

Oppvarming:
Var god og varm etter å ha syklet til gymmet.
I tillegg tok jeg YTWLx2, litt Scap-push-ups og sånn RC forebyggende strikkøvelse-greise som jeg ikke har peilig på hva heter..

A1: Benkpress
25 kg, 4 sett, 5/5/4,5/4,5reps
Jada, starta md 30 her. Neida. var visst ikke så sterk engang gitt, klarte 5 reps, men tenkikken var all over the place. Så da måtte jeg svelge stoltheten og gå på jakte etter 2,5kgs vekter.Og på 25 kg klarte jeg ikke å ha stanga helt ned på siste repen de to siste setta heller.... Da følte jeg meg lita og svak gitt...

A2: YTWL
2 kg, 4 sett x 5 reps
Starta med 4 kg her, men det var faenmeg mye tyngre enn jeg trodde. Så halveis inn i T slukte jeg den siste biten av stolthet som var igjen og henta to kgs...

B1: Floorpress m. frivekter
8kg, 3 sett x 12 reps
Veldig lett, bør vel ta mer neste gang

B2: Omvendt roing
4 reps
4 reps
3,5 reps
Jeg tror jeg skulle heeeelt opp her... Telte no bare de hvor jeg klarte å få kroppen helt oppi stanga... Herregud så pinglete jeg føler meg ._.

C1: Push-ups m. bena på benk
8 reps
7 reps
7reps
Tok dem med bena på step jeg... og klarte likevel ikke 10 reps !

C2: Stående enarmsroing
10kg 1 sett x 8 reps
12 kg 2 sett x 8 reps
10 ble for lett..

D: Bicepscurl:
9 kg, 2 sett x 12 reps
Den gikk hvertfall bra...

Det var en bra ting med økta da (I tillegg til at jeg overlevde..). Møtte en jeg kjenner som tilbød seg å se på markteknikken min og kansje hjelpe meg litt iblandt. Så jeg er ikke så redd for gymmet nå lenger  (Broren til søskenbarna mine, han har faktisk nettopp tatt Doktorgrad i Idrett og bevegelses-vitenskap på NTNU!)

Jaja... bedre neste gang? Håper det. jeg ga ikke opp hvertfall da, fullførte jo hele greia, er vel bra det. ikke sant?
Stikkord:

5 kommentarer

Jeg blir sliten av å lese jeg.. Puhh, hehe...
SV; Å ja, selvsagt kan du vise det til mammaen din! Så moro da! Hvis hun da fremdeles er interessert kan du be henne ta kontakt på mail på studiosmile@me.com

Vibece

17.aug.2009 kl.06:11

Ikke for å være slem eller noe, men det er litt godt å se at det er flere som knoter litt når de er på treningssenteret. Jeg føelr meg av og til som ei forvilla vegglus når jeg holder på. Spesielt de dagene jeg ikke har noe bestemt program og bare virrer litt rundt og tar de øvelsene jeg føler for ; )

Håper du får en bedre treningsdag i dag da (regner med du trener i dag også ). Skal prøve å få inn ei styrkeøkt etter jobb selv jeg.

Nems

17.aug.2009 kl.13:47

Det var no egentlig litt av grunnen til at jeg skrev såpass mye om hvor teit jeg følte meg. Ble kansje et litt grinete inlegg, men jeg tenkte det kansje kunne være litt oppmuntrende for andre. Er jo alltids litt oppløftende å vite at man ikke er alene :)
The Cardigans - live and learn. Hva slags musikk liker du?

Takk, kanskje jeg skal prøve en av de øvelsene for kjernemuskuluaturen en gang.
Hvordan fokuserer du på under marken, lår? Mest rygg?

Det kommer seg vet du, nå vet du at du har bra voksepotensiale på noen deler av kroppen. Du er godt på vei, holder du på sånn kommer du fint på vei =) Leste du artikkelen om pushups vs. benkpress? Synes det var interessant lesning, blir så lei benkpressen i lengden og.

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits