Sorrrrry!

Ja, som overskriften sier, sorry!  Det er altså over 3 månder siden siste innlegg, eep!
Jeg beklager at jeg bare forsvant sånn, det var ikke akkurat planlagt men plutselig var det litt mye annet å tenke på og lysten og tiden til å blogge var ikke helt der. Så ble det litt sånn at jo lengre tid det gikk jo vanskeligere blir det å skrive igjenn. -Og jeg har litt dårlig samvittighet for ikke å ha sagt noe når jeg ble borte. Men nå er jeg tilbake har jeg tenkt da!

Alt går finfint med meg, og det er så koselig å se at dere har lagt merke til at jeg var borte <3 virkelig!

Litt oppdateringer er vel kansje på sin plass nå da siden det har gått så altfor lang tid siden sist:

- Alle semestergavene ble levert inn i tide og ble godkjent. Og alle eksamene er unnagjort - Jeg tror det gikk ok, skulle selvfølgelig ønske at det gikk helt fantstisk og at jeg får a på alt, men tror nok ikke det akkurat :P Uansett! Første semester unnagjort, føles godt det :)

- Treninga gikk finfint fram til slutten av november. Da ble jeg operert og siden operasjonen har jeg har treninsforbud av legen.... Vel, jeg holdt meg unna treninga de første 2-3 ukene og begynte med litt kardio etter det. Holder meg fortsatt unna styrken i en uke til nå, etter det har det gått 6 uker og jeg har lov til å trene igjenn :) (Det var ikke noe alvorlig, jeg har det helt fint! Men jeg har ikke lyst til å legge ut så mye om det på bloggen med det første - dere som lurer, send meg en pm :))


Snille mamman min sendte meg favoritt blomstene min når jeg ble operert <3 <3 <3- Jeg var i Paris og besøkte mamma i november. De har flyttet hjem til Mysen nå :)

- Pappa ble 50 den 4 desember og vi feriet med stort selskap, koselig!

- Jeg har feriet jul med pappa og Aud Karin! Det var veldig veldig koselig, de er så snille og gode begge to <3 Men jeg savnet mamman da, det er lenge siden jeg har feriet jul uten henne! I år byttet jeg om på ting og skal ferie nyttår med henne i stedet :) Så i morgen skal jeg avgårde til Mysen og se sistersene, mamma og stefaren min! (Vel, uh i dag... jeg får ikke sove!)- Også har jeg endelig klippet håret! Hehe det er da egentlig ikke så veldig big deal, men for meg så føles det som om det erhelt sinnsykt viktig.Litt for knyttet til det lange håret kansje? haha, jaja. Jeg har tilog med klart å ikke si det til mamma, hehe, tenkte jeg skulle overraske henne (fordi hun alltid maser på meg om at det må klippes, hihi)   

 

Til slutt, litt sent ute, men likevel: God jul alle sammen! Håper dere koste dere like mye som meg <3


11 kommentarer

Hei du! Åå kos å høre fra deg!
sv; Bra. Fine bilder av deg, og det høres da ut som du har det bra. godt å høre!

Angelida

30.des.2009 kl.07:13

Du er tilbake jo!!! Har savna bloggen din :o) God jul videre!

Charlotte

30.des.2009 kl.09:28

Heia!! Så godt å høre fra deg og godt at det går bra! Klart jeg lurer på hva som har skjedd, men det skal du få holde for deg selv.

Riktig god jul! Klemmen!

Elisabeth

30.des.2009 kl.11:18

God jul til deg også^^, Og godt nyttår :-)
AAAAAHHHHH, underbart !!!!!!!!!!!! Blev så orolig att det hade skjedd noe med dej. Välkommen tillbaka och jag längtar till att se dina matoppskrifter igjen :)

Silje

30.des.2009 kl.14:18

Deiligt å se t du er tilbake..:D
Velkommen tilbake - god jul og godt nytt år.

Vibece

01.jan.2010 kl.18:31

Yeay, der var du tilbake vettu : ) Koselig! trodde du hadde forsvunnet for godt ; )

Sv: Joda, jula har vært helt super, og migrenen har vært ganske snill i det siste :) Litt dårlig med trening, men det fikser jeg på i morra. Da er det påen igjen med spinning, og testing av de nye aerobicskoene ; )

Nems

01.jan.2010 kl.22:51

Janus/Jigsaw:

Tusen takk! godt å være tilabke :)

Godt nyttår til deg! :D

Thale

04.jan.2010 kl.20:01

du er tilbake! Håper alt går bra med kroppen nå. operasjon er aldri noe særlig :)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits