Julegaver!

Hehe det er kansje litt seint å begynne å poste om julegaver 1 januar, men jaja, better late then never!

Selv så er jeg egentlig faktisk litt mer glad i å gi gaver enn å få (me for all del, jeg er glad i å få gaver ja!). I år så var jeg faktisk ferdig med gavene to uker før jul, det syns jeg var godt gjort det! I tillegg til å kjøpe så lagde jeg en del julegaver selv også. Syns det er litt mer koselig enn å gi noe tull og tøys som ikke kommer til å brukes, så jeg lagde:

- Brente mandler
- Mokka mandler (brente mandler med kaffe og kakao)
- Brente mandler med grønn te og ingefær
- Spicy mandler og andre nøtter
- Spicy kakao (kjemmelagd kakao med chilli, pepperkakekrydder, kanel og litt ingefær. yum)
- hjemmelagd musli med nammie gojibær og masse annet digg
-Til en vennine så lagde jeg en tavle, hun likte kjøleskapet vårt så veldig at hun nesten måtte få en også! Så jeg tok rammen til et gammelt speil og bakplaten, limte på sånn blackboard kontaktpapir og festet det til rammen. voila hjemmelagd tavle :O
- Lagde også chillimix og mix til linse og pastasuppe ( med søte små pastahjerter fra paris, hihi) Min mix >>> toro
- Tacokrydder til et par venniner og søskenbarnet mitt :)

Også fikk heg selvfølgelig masse fine gaver selv også da!  Masse fine ting, masse koselige ting, litt praktiske ting og en del som jeg ble forferdelig glad for. Jeg er i hvertfall storfornøyd jeg :)Egentlig er jeg nok ikke så lett å kjøpe gaver til, for jeg er ganske kresen på klær og jeg er rimelig bestemt på hva jeg liker og ikke liker ( mange bommerter med mcmusic og rosa ting opp gjennom tidene, lol. men uansett setter jeg utrolig stor pris på tanken, utakknemmlig er jeg ikke!)


De to tingene jeg er mest glad for er en shiny ny sykkel som jeg fikk av mamma og stefaren min, den skal brukes flittig den! Og den andre er faktisk noe så enkelt som et par tøfler! Disse fikk jeg av Trine, snille sistersen min <3
Og de er så sinnsykt deilige, vanligvis liker jeg ikke tøfler en gang men disse falt jeg helt pladask for!


Oh og jeg glemte nesten gavene fra pappa. Pappa er veldig flink til å gi meg "pappa-gaver" - dvs. gaver som jeg ikke vet at jeg ønsker meg men som jeg blir helt forelsket i når jeg får dem. Som oftest er det sære små ting, passer fint det, er litt rar jeg hihi :D Og i år fikk jeg en ordentlig pappa-gave, nemmelig denne koppen! Den er SÅ meg, hehe, helt genial :D

Jeg fikk også en bitte liten svart badeand (den har jeg ikke bilde av her,ja ja)... Love it! haha, den lille anda har jeg gått forbi en halv million ganger og nesten kjøpt, men alltid overtalt meg selv til at den trenger jeg jo tross alt ikke. Fine gakk gakken.... Ja, er litt low maintence noen ganger jeg, gi meg en and til 10 kr og jeg er happeh, haha :D

Også fikk jeg både kaffe og te i gaver i år, da ble jeg glad :) Synes det er spesielt koselig å få noe sånt, det viser liksom at de kjenner meg, jeg er jo kjeeempeglad i både kaffe og te. Også fikk jeg urtete, ikke svart te, så da har de husket det at jeg ikke liker svart te og at urtetee er favoritten. Sånt blir jeg veldig veldig glad av, søte, snille tanten min og søskenbarnet mitt som ga meg te, de er gode de<3.

Jeg fikk masse annet fint også, men nå er dere sikkert lei av å høre hva jeg fikk til jul så jeg skal ikke skrive hele listen :P

Avlutter heller med et bilde av en liten gave jeg kjøpte til mamma ETTER jul. Den var så fin, så jeg måtte bare kjøpe den til henne :) Og hun ble jo sååå glad for den! Koselig det :)


Godt nyttår da folkens!

10 kommentarer

Hilde

01.jan.2010 kl.12:26

Der er du!!! Savnet bloggingen din, så nå ble jeg veldig glad!! :D GODT NYTTÅR!!

Hilde

01.jan.2010 kl.12:41

SV: Virkelig godt å høre, gleder meg til å lese oppskriftene dine igjen ;) Har du fortsatt med STS?

Hilde

01.jan.2010 kl.13:03

SV: Flott, så fint at du fikk gjort det du ønsket! :D Kunne godt tenke meg å høre mer om erfaringen din, hvis du vil sende meg en mail? Du ser vel den på kommentarene fra meg? :)

Blir deilig å trene skikkelig igjen, treningsforbud er ikke gøy. Selv om det noen ganger er nødvendig!

anasunivers - og litt til

01.jan.2010 kl.13:41

Så kjekt med personlige, selvlagde julegaver:) Herlige tøfler;)
Så mange fine gaver da. Herlig.
Godt nytt år søta.

Silje

01.jan.2010 kl.17:02

sv: var det.. kjempe deilig med tur..:D

Vibece

01.jan.2010 kl.18:39

Dete r jo tross alt tanken som teller, og det varmer ekstra godt når folk har tenkt litt igjennom hva du som person liker og setter pris på : )

Fikk masse fint jeg også, men ble vel mest glad for nye aerobicsko :) Og ikke minst gavekort, så jeg kan handle nye treningsklær og vanlige klær. Januarsalg, here I come!

Hvordan gikk det med eksamener før jul? Trives du fortsatt like godt som student? :)

Håper du hadde ei fin jul og en bra nyttårsfeiring!

Klem!

evag

01.jan.2010 kl.21:29

Godt nyttår Nems:) Du har vært savnet, hihi..

Håper du har hadd en fin jul og nyttårsfeiring:)

Silje

02.jan.2010 kl.00:41

SV: tror det er lurt ja, da er det liksom oki viss jeg ikke får det til, men kjempe glad viss jeg gjør det..:D

tusen takk for det..:D
SV; tullejente, snø er herlig! hihi.

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits