Dagens trening!

I dag var det på tide med første overkroppsøkt på lang tid! Huff, jeg har blitt litt svakere siden sist. Måtte ta av litt vekt, kjipe greier. Men er ikke så rart da, regna jo med det. Og det hjelper lite å deppe over det, er jo bare å komme i gang igjen!

Sykla til treninga også. Faen det var kaldt. Minus 19 når jeg dro hjemmifra... Men jeg overlevde ;) Hadde på to x lag med superundertøy og tre gensere, haha.  Det er nå bedre enn å ta bussen. Hater å vente på bussen!

Anyway. Varma opp med 15min på steppern og litt stikkøvelser. Så var det chinstime!

A1: Chins - blaaaaaaaah,m klarte såvidt en, så jeg tok negative... Men jeg klarer hvertfall fortsatt vanlige i dørtrapesen, så så mye svakere har jeg ikke blitt... Høyt opp for å ta chins på gymmet...

3 sett med 10 reps, 10 sek

A2: Scapular push-ups
4 sett, 12 reps

B1: Liggende roing m. bryststøtte - ned fra 14. surt. jaja.
12g, 2 sett, 8 reps
10 kg 1 sett, 8 reps
RP-sett: 10kg, 11+10+7+7 reps

B2: Eksplosive Push-ups  - tungt!
5 sett, 5 reps
 
B3: Foroverbøyd sidehev m. frivekter - opp her!
6 kg, 4 sett, 8 reps

C: Flatbenk m. frivekter
RP-sett, 10 kg, 7+5+3+3 reps

D: Hammercurls
RP-sett, 9 kg, 11/7/7/6 - 10/8/4/3

Venstre biceps ser ut til å ha lite lyst til å komme hjem fra ferie :P Omg venstrehånda føltes helt som gele både under og etter treninga! Den skal pines i form, mwahah!..*host*

Aaaaanyways. Etter trening bar det rett i dusjen, og etter det *skulle* det bære rett til bestemor. Men uh, badstua frista, så det ble en liten omvei ;) Ååååh det var godt og varmt!! etter det! Da bar det til bestemor :) Der ble det dagens andre treningsøkt :P Jeg hjalp henne litt rundt i huset, så det ble to-tre timer med husarbeid på meg :) Vi rydda vekk juletre og satte pynt i kjellern, jeg støvsugde møbler og jeg rydda kjøkkenet. Også fikk jeg kaffe og prata masse med bestemora mi, koselig :)
Etter det så bar det ut på piggdekk shopping! Trenger piggdekk på sykkelen min :) Lånte pappa sin i dag, den er altfor høy for meg! Så np skal vi fikse dekk på min nye. Blir bra. Også kjøpte jeg meg nytt superundertøy. Det trengs nå, det er jo så jævlig kaldt, herregud!

Hjem kom jeg ikke før i halv sju tia..(Dro til trening halv ti)... Sliiiiiiiiiiiiten! Huff også hadde jeg spist ca ingenting hele dagen annet enn frukt og shake. Ikke bra! Herregud jeg må bli flinkere til å spise nok igjenn... I dag var faktisk første dagen siden før julaften at jeg spiste ordentlig middag, huff og huff. Jeg har spist masse godt i jula, men det har blitt mest tilbehør og ikke akkurat proteinmat... Ikke bare bare å være veggis med julemat over alt :) I tillegg så har jeg rett og slett vært for lat til å lage ordentlig mat! I sux. I know. Skal være flinkere nå. Lover.

Hadde tenkt å poste maten også, men nå ble det så seint, så det får bli i morgen! Nå skal jeg legge meg å soooooove!
God natt peoples. Sweet dreams, dont let ze bedbugs bite!

8 kommentarer

wastedmonster

07.jan.2010 kl.00:15

:) jeg var på trening idag jeg og, herlig! :D

men må si jeg ikke er særlig sterk !

wastedmonster

07.jan.2010 kl.00:40

sv: jeg trener med en kompis av meg aprater hver dag, sånn vi har delt det opp i 3 øker, så tar vi en økt hver dag:)

også går en kompis av meg 20minutter på 3Dmølle,20 minutter på sykkel og så lenge vi klarer på sånn slalomatkig ting :), så sliter meg ikke HELT ut :) hehe

fit or not

07.jan.2010 kl.00:45

Guuuurimalla du er wacko som sykler ute nå :o

*ringer galehus*

Bittelitt imponerende dah ;p Kjipt å gå ned på vekter ja :/ men men. Det blir bedre igjen snart ;D

Sv: Takk for søt kommentar hehe

Silje Kristine

07.jan.2010 kl.09:39

Så snill du er å hjelpe bestemora di! Det setter hun nok stor pris på=)

Hardt å begynne på an igjen med trening etter juleferie... starter selv i dag, kommer nok til å gå ned i kilo på alt eg også.. rett og slett no drit:p

Kristine

07.jan.2010 kl.12:37

Sykle til trening?!? Du må være gal ;D

Sv - det er vanskelig å finne en mellomting. Man vil gjerne være sunn, men samtidig ikke sykelig sunn.

Proteinbarer er utrolig gode. Min favoritt er 2good med peanøttsmak, herlig!

Uff, da skjønner jeg at du må til sverige, ja. Norge har dårlig til rettlegging for alle som sliter med en form for matallergi! Har du sent klage og spurt om det ikke er mulig for Tine og få inn litt flere produkter? Det er nok veldig mange der ute som ønsker det.

Takk for det, jeg følger med deg også. Ha en fin Torsdag :)

Hilde

07.jan.2010 kl.15:10

Du kommer nok raskt i god gammel form igjen, det er jeg ganske sikker på!

SV: Tja... vi får se ;) Jeg mener fremdeles at jeg hadde klart det om jeg ikke hadde tatt alle de repsa først, dessuten må jeg ha med meg hodet mitt. Det hender jeg mister det :P

SiljeMariela- BodyWork

07.jan.2010 kl.15:23

Flott å ha deg tilbake, dama!!!:)

Vært innom her jevnlig, så godt å se at du er back on track!

Vibece

07.jan.2010 kl.16:54

Formen kommer seg den vettu :) Som jeg har hørt så kommer man seg raskere tilbake når man i utgangspunktet var i god form :)

Hva holdt du på med hele dagen når du ikke kom hjem før halv 7 på kvelden? Skole innimellom?

Trente i går jeg også, men det ble ikke helt sånn som jeg hadde forestilt meg det. Og i dag har jeg ei irriterende visdomstann som tar knekken på meg. Er halvt neddopa på paracet....håper den er ferdig med å gro seg gjennom tannkjøttet mitt snart. Men, i morra, DA blir det trenings igjen ; )

Ha en flott dag snupps ; )

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits