Litt (masse) mat og litt (maaaaaaasse) D.O.M.S

Nå skal jeg av gårde på trening. Med sykkel i dag også gitt. Bussen er så kjedelig :P
Jeg har noe så helt sinnsykt  d.o.m.s etter onsdages overkroppsøkt da. Jesus christ jeg er støl i arma, klarer såvidt å stekke dem ut. Haha. Jaja, ska'kke la det stoppe meg, klarer da en liten markløfts økt for det, tror dere ikke det? ;) blir nok ikke noe persing i dag akkurat :P Men trening skal det bli! Og etter det skal jeg stikke ned på sykkelbua og få fikset de piggdekkene. Yay. Oooog, hvis jeg får tid (les. hvis jeg ikke somler for mye på blogg.no nå), da rekker jeg å sitte en stund i badstua. Jaaaaaaaaaaa, god ide synes jeg ;]

Smart som jeg er så har jeg forbredt middag nå før jeg drar, så det er bare å hive alt i ovnen når jeg kommer hjem. Good stuff :)  Pappa ville gjerne ha kylling til middag i dag. Så snill som jeg er :P, har jeg da gjort i stand til kylling!


Kyllingen ligger i kjøleskapet i marinade og tiner, og tomat og løk ligger klar i aliminumsfoilien, bare å legge kyllingen over og smelle det inni ovnen.  Et, voila.


Løk, squash og tomat til meg, tenkte å spise med en quornfilet til :)


Er litt ekstra snill i dag og lager ovnstekte poteter til selv om han ikke har bedtom det :P. Er det fredag så er det fredag ;)

Også har jeg med meg etter-treningshake selvfølgelig. Jeg har to proteinpulvere for tiden. M-factor med tropisk smak og sjokolade fra reflex. Reflexpulveret er ganske godt, spesielt med litt kaffe i. Men helt egentlig er ikke M-factoren så veldig god (jeg blander i vann husk).... Det smaker litt, uh, kritt? Men! Når jeg var hos bestemor etter trening her om dagen, hadde hun en flaske funsaft framme, så jeg tenkte, why not? Og det ble faktisk ganske godt det! Så, lite tips: M-factor med tropisk smak = mye bedre med ca en halv dl funlight lime! I dag tester jeg med tropisk :)
(Yay for zip lock poser btw.)Ah ja, også steamet jeg et brokkoli og blomkålhode som hadde lugget i kjøleskapet såpass lenge at de nesten må spises snart :P Nå som de er ferdige kommer jeg sikkert til å gå å småspise blomkål i dag. Ja, jeg vet, jeg er rar. Hah. Liker å være rar ;)


Men! Nå skal jeg stikke! Vil rekke badstutid, ohyessss, godt og varmt ja.... Men først, sykkel i 19 minus... Yay for superundertøy :)
4 kommentarer

yvonne

08.jan.2010 kl.15:34

`se her ja godt å ha deg til bake med masse mat oppskrifter alltid gøy å se hva du lager flink er du =) ha en super fin økt i dag snuppa stooor klem =)

Vibece

08.jan.2010 kl.19:38

Oh, takk for tips på den m-factor'en. Jeg har også den med tropisk smak. Syns den smakte veeeeeldig sært :S

Men, det sklir da ned, det er jo tross alt proteiner ; )

Ha en fin helg!

Isabella

08.jan.2010 kl.21:33

Sykler du ute nå? :O Er det ikke glatt?

Siri

09.jan.2010 kl.09:26

Bøyer meg i støvet for utesyklng nå!

Maten så fristende ut:-) Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits