Helga er over jo gitt!

Ja jammen var helga rent bort også gitt. Fælt så fort tiden går...  I morra har jeg faktisk semesterets første forelesning også, så nå er ferien min faktisk over. Litt godt også da, liker rutiner jeg :)

I helga har jeg fått masse gjort jeg! I gåt var jeg og pappa ute og øvelseskjørte i drøye to og en halv time.  vi ble også ferdige med å (endelig9 sette opp treningsrommet. Og på kvelden dro jeg faktisk ut på byen, sjelden vare det gitt. (i superundertøy Leah!!! hahaha)

Og i dag har jeg betalt for det da... Captain morgan var uhyre mye mer sympatisk i gårkveld enn i dag. Rart det.
Men jeg er ikke bakfull da, drakk ikke så mye. Problemet er heller det at magen min ikke tåler sprit rett og slett! Så i hele dag har jeg hatt kjempevondt i magen, huff og huff. Så mye at jeg droppa benkøkta jeg hadde tenkt å ha i dag jo. Får vel ta den i morra, jaja. Jeg overlever :)

I dag har jeg også øvelseskjørt, midt i byen og alt jo. Føler meg egentlig ganske trygg på bila nå, før så var det skummelt. Men nå er jeg (nesten) helt avslappet i forhold til det. Har mye å gjøre med at det er så greit å kjøre med pappa tror jeg, heldig der :) Så nå har jeg tenkt å henge i og få tatt lappen så fort som mulig. Hvertfall til sommern. Tror dere jeg får til det? ;)

I dag har jeg også lært å skifte dekk på sykkel! Vi satte de nye piggdekka på den nye sykkeln, se så fin :)
Også har pappa fått flyndre med søtpotet og linserester til middag. Bare freste tindt flyndrefilet i pannen og varmet søtpoteten i mikron i 5min så blir den akkurat perfekt. Også stekte jeg linsese kjappt i oljen som var igjen fra fisken.
Enkelt og greit!Selv så spiste jeg havregrøt :P Orket ikke noe annet med vondt i magen, bleh. Men jeg fikk i meg noe fruk og massevis av cc senere på kvelden, så mat fikk jeg i meg, no worries ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits