Treningsrom!

 
Sånn ser da det (ca) ferdige treningsrommet ut da.
Det trenger speil da synes jeg, og kansje en step, også skal jeg skaffe meg en olympisk vektstang på et eller annet tidspunkt tror jeg faktisk. Men det får duge for nå, er ikke så ille, ikke sant? :)
Oh ogsså må chinsbaren flytten fra rommet mitt og hit! :)

 Det er ferdig innviet og alt. Jeg sykla meg en tur i dag, siden jeg droppa benkøkta, følte for å bevege meg litt hvertfall  ;)

7 kommentarer

khanhi banani

11.jan.2010 kl.01:24

nice:D

Silje Kristine

11.jan.2010 kl.11:23

Ikke verst! Genialt å ha trening i så umiddelbar nærhet!

Andrea

11.jan.2010 kl.11:55

Så praktisk!

Vi kjøper oss hus i sommer, og da er planen å bruke det ene rommet som treningsrom. Kommer fortsatt til å være medlem av studio ettersom vi ikke har råd til å kjøpe alle apparatene man trenger, men planen er å kunne gjøre kardio hjemme! Kjempedeilig å ha den muligheten :) Så kan man ha på seg akkurat de klærne man vil, og man kan høre på akkurat det en vil, så høyt man vil. Gleder meg :)

Charlotte

11.jan.2010 kl.12:47

Grattis!

Gidder du å trene her også? Det var jo et imponerende treningsrom, men jeg hadde ikke klart å motivere meg selv. Hva er den olympiske saken for noe?

Knib.

Vibece

11.jan.2010 kl.18:06

Så jo kjempefint ut der :) Jeg skal også ha treningsrom den gangen jeg kjøper eget hus. Og sambo skal ha "kinosal". Hahaha, det er forskjell på folk :p

Beate

11.jan.2010 kl.19:11

Herlig med treningsrom da! :)

Hilde

14.jan.2010 kl.01:25

ååå, du er heldig!!! :D :D :D

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits