Liker ikke gymmet i januar. virkelig ikke.

Huff og huff, nå er gymmet fullt av folk som skal opfylle nyttårsfortsettene igjen. Liker ikke! Sto i kø i nesten 30min for å ta knebøy joooo. klage klage klage! Ok, ferdig med å klage. Men seriøst, ikke for å være slem, men jeg gleder meg til folk begynner å gi opp på forsetta sine.... :)

Anyway. Trente med ei vennine fra studiet i dag, hun ville i gang med trening igjen og ville henge seg på. Det var da selfølgelig bare koselig det da! Spesielt nå som det var så ufttlig fullt og masete, fint å ha noen å snakke litt med :)
Også er hun er veldig koselig pie da! :]

A1: Knebøy  (og jeg som skulle ta lite vekt..)
50 kg 4 sett x 5 reps

A2: Liggende hofteabduksjon
4 sett x 12 reps

B1: Bulgarske utfall m. fremste ben på stepper
14+14 kg 3 sett x 8 reps

B2: Sideplanke  -stjerne
3 x 45 sek

C1: Nordic hamstring: <3
3 sett x 12 reps

C2: Planken arm hev foran
3 sett x 10 hev 

Ellers ble det ikke noe kjøring, ble ikke helt tid til det. Jaja, kansje i morra :)
Nå var det natta! Sov godt alle sammen, og ha en fin onsdag! :)

8 kommentarer

veientiltoppidrett

13.jan.2010 kl.07:02

Hvis du ikke liker gymmen nå som det er så mange, hvorfor ikke trenen ute? :) løpe deg en tur, eller bare gå en tur i skogen? :) knallbra trening!

Andrea

13.jan.2010 kl.09:43

sv: Å, du spiser ikke kjøtt? Jeg husker jeg tenkte på å bli vetetarianer en gang sånn av dyrehensyn, men jeg fant ut at jeg var altfor dårlig på kjøkkenet til å klare å lage meg fullgode erstatninger.. :) Så jeg lar være å bruke pels istedet, og forsøker å ikke bruke produkter som er testet på dyr!

Haha, jeg har fortsatt ikke fått pakket, satser på å få gjort det nå snart.. Skrøt på meg litt der!

Er såå enig! Hater trening i januar, det er smekkfullt hos oss også. Tenker av og til at "hvorfor gidder dere, dere har falt av lasset innen en måned uansett.." Stygg tanke, men det er faktisk sant! Jeg har ingen annen forklaring på at det plutselig i februar er myye roligere på gymmen..

For min del er det ikke fullgod trening å trene ute, jeg går masse tur ettersom jeg har hund, men blir ikke store biceps av det ;)

Silje

13.jan.2010 kl.13:41

SV: tusen takk for det...

Vel jeg har skeiet ut tidligere id enne prossessen, men da har jeg bestemt meg på forhånd å gjøre det... Men dette kom liksom så ukontrolert, derfor jeg ikke liker det... men nå er det ny dag, nye muligheter... gjelder å se fremover..:D
Jeg er helt enig! Blir gal av å være på trening når det er så mye mennesker deg- UNNA VEI! ;)

Vi kan trøste oss med at om et par uker er det vel tilbake til det normale ;)

yvonne

13.jan.2010 kl.17:27

Såå flink du er med bein da hater å kjøre bein jeg uff er så fryktelig tungt altfor tungt haha.. bare meg som har blit stooooor lol. men du er jo kjempe flink så stå på =) stoor klem =) nå er d trening snart for meg.

Andrea

13.jan.2010 kl.20:18

sv: Ja, hihi, den var jo bare genial.

Hehe, regner med at det er greit med litt matlagingskunnskaper ja, og ikke minst synes at det er ok å stå på kjøkkenet!

Flink du er da! Jeg har aldri eid noen skinnjakke før, så det kan jeg jo likegjerne fortsette med. :-)

Har heldigvis fått pakket endel nå, nesten ferdig! Alt av klær (som ikke er i vaskemaskinen eller henger til tørk) er hvertfall pakket ned, så da gjenstår det ikke så mye. Deilig! Blir stressa av å ha det ugjort..

Hilde

14.jan.2010 kl.01:27

Når på dagen trener du da? Jeg merker at det er flere på trening for tiden, men jeg trener på formiddagen, så jeg trenger ikke krangle om vektene. I februar er forsett-gjengen borte. Og så kommer bikinisesong-gjengen i mai :P
Sv - Lille søte blodåre <3 Hihi...

Ja, det er irriterende å måtte stå å vente på treningen!

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits