Tur og kjør, mat, trening og bebiser

I går: Kardio, mat på persilleriet med Hanne og litt øvelseskjøring

Nam!


I dag så  våknet jeg med migrene og lå å spydde hele morgenen, ikke kos :(
Jeg sov heldigvis av den verste migrenen, men hadde forferdelig vondt i magen og følte meg helt dau når jeg våknet. Så jeg gikk bare rundt og loffet mesteparten av morgenen. Egentlig hade jeg tenkt meg en tur på trening, men fant ut at det kansje var greit å ta det litt med ro med tanke på formen. Men i løpet av formiddagen begynte jeg å kvikkne til, så det ble hjemmetrening! Yay :) Etter trening tok jeg en laaang dusj og fikk i meg noe mat og en shake, og så tok jeg meg en tur ut på besøk til en vennine jeg ikke hadde truffet på leenge! Det var koselig det, huff, er så altfor dårlig til å ta initiativ til å treffes jeg, kan da ikke la det gå et halvår mellom hver gang vi treffes! Hun har ei søt lita pie også, snart et år nå, huff så søøøøt. Blir helt tullete av søte små jeg. Hihi :) Gjett hvem som skal sitte barnevakt da :P

ugh det var kaldt hjemme da jeg kom hjem da. 13 grader i stua. Ikke digg. Huff og huff og huff. Vil ikke ha mer vinter. Ingen som skal en tur til Spania eller noe som er villig til å pakke meg med i kofferten? loooover å være musestille!
Nei? Faen. Må vel klamre meg til superundertøyet da.....

Men nå tror jeg jammen meg jeg skal legge meg jeg. er trøtt og sliten, selv om jeg fikk sovd av meg det værste så blir jeg ganske ødelagt av det. Heldigvis var det ikke en hel dag med masse migrene og kvalme. Men likevel. Er sliten nå, sove nå. Snart. Bare lese et paaaar blogger først (jada, hehe, bare et par.)

Sov godt! i morra er det fredag gitt. Yay :0}

9 kommentarer

evag

14.jan.2010 kl.23:33

Mmmm:)

Mat på persilleriet er digg! Skal på nytt kurs om ikke så lenge også. Gleder meg:D

monicas blogg ;O)

14.jan.2010 kl.23:36

trening og mat er livet.Deilig!! ;)

mo9ka90

14.jan.2010 kl.23:48

SV: Tusen takk for koselig kommentar=D så fin blogg du har^^

Ronja Constance Dylan

15.jan.2010 kl.14:35

Sjekk ut konkuransen på bloggen min - vinn gratisbilletter til pirbadet!
Det så godt ut ;)

Vibece

15.jan.2010 kl.17:31

Huffda, så kjipt å slite med den migrenen aktså : (

Jeg har *bank i bordet* ikke hatt det i januar enda! Storfornøyd! Håper bare det fortsetter sånn. Byttet p-piller i år så det ser faktisk ut til å hjelpe noe det. Pluss at jeg er flink til å ha ukentlige rutiner, og ikke sove for lenge i helgene. Har stort sett kuttet ut kaffe også, men det går myyyyyyyyyyyye i te da ; )

Ha en fin fredagskveld!

yvonne

15.jan.2010 kl.23:49

Må ikke lese så du får ennå mer vondt i hode da hehe.. uff er ikke mye kult å være syk håper du blir fort bedere =) GOOOOD bedring snuppa dette går nok bra skal du se.. ta det med ro så kommer kroppen seg fort tilbake =) håper du får en strålendes helg ivertfall, jeg skal kose meg og slappe av =) stooor mega klem =)

evag

17.jan.2010 kl.12:13

sv: Nems: Ikke bra å ikke spise nok Nems:) fyfy! Du får starte på fresh start i morgen. Det tar noen ekstra minutter kvelden før, men det er verdt det når man kommer til lunstid:D

Jeg har heller ikke funnet de speltlompene noen plass :( KJIPT! Jeg vil smake de speltlompene! :(

Nå er det snart off til bestemor og kokklere grønnsakssuppe med kyllinfilet. YUM YUM:D
Namnam. Så deilig ut.
Ville bare si hei jeg. Er ikke helt tilbake for fult ennå, men litt.. klem.

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits