Mandag allerede

Ble lite blogging i helga du gitt. Jeg som hadde store planer om å skrive så mange helt fantastiske blogposter, ohyes, i would have blown your minds. Men, øøøøh. Ble'kke sånn. Be opptatt jeg. Jaja! :P
Har kost meg i helga da, vært hjemme alene, litt ute (ikke drukket, bare vært sosial), vært på kino, fått en bildør i hauet (ja, bildør. går bra)... Plutselig var det mandag gitt :)

Men jeg har ikke lest blogger og svart på kommentarer, ikke en gang giddet å logge fredagens markløft. Bad girl. No cookie. Jaja, gjør det nå jeg :)

I dag har jeg forresten vært på gjesteforelesning med den amerikanske ambassadøren. Syns han babla veldig om alt og ingenting uten å si noe særlig. Lite overasskende det da. Og jeg har vært hos legen på konsultasjon (Dere som vet hva det er vet hva det er :P) - Det gikk veldig bra!

Ellers. Hadde en oppskrift jeg skulle komme med i helga, den skal komme i løpet av uka, jeg lover :)

Her er fredagens økt da, jeg var ganske utslitt etter å ha hatt migrene dagen før, så jeg kjente at kroppen ikke var helt med

A1: Markløft
40 kg 2sett x 5 reps
45 kg  sett x 5 reps

prøvde meg på 50 men det gikk rett og slett ikke - 55 gikk glatt uka før, så der ser du hvor ødelagt jeg blir av litt migrene... glad jeg har det sjeldnere og sjeldnere :)

A2: Ettbens glute bridge
4 sett x 12 reps

B1: Utfall bakover m. frivekter, fremste fot på stepper:
14 kg 3 sett x 12 reps - 

B2: Pallof press:
7.5 kg kabel 3 sett x 10 reps

C1: Ettbeins markløft
12 kg, 1 sett x 8 reps

Stoppa der jeg, kroppen hang ikke helt med ;)

I går skulle jeg egentlig ha en benkøkt hadde jeg tenkt. Men pga av den tidligere nevnte bildøra hadde jeg rimelig vondt i hodet. Så jeg tok det som et tegn og tok helt treningsfri. Jeg er fortsatt ikke flink nok til å ta meg fri. Så det hadde jeg nok godt av :)

9 kommentarer

Vibece

19.jan.2010 kl.06:02

Det er bra du lytter til kroppen : ) Men bildør i hodet? How the hell?!

evag

19.jan.2010 kl.07:13

sv: Ja, sykling terreng som cardio. Spesielt til skolen, mye oppoverbakke da! :D

Rapport på kurs del 2 vil komme. Ohh, som jeg gleder meg:)

Ble ingen suppe på søndagen. Middagen ble avlyst til fordel for i dag, så i dag blir det suppe!

Ha en fin tirsdag Nems:)

--

Flink du er med treninga da. Følger du noe spesielt program nå eller?

yvonne

19.jan.2010 kl.18:14

jøss hvordan kommer du deg inn i biler da siden du bruker hode først??? uff det hørtes ikke deilig ut, men håper du kommer deg fort. =) synes du er flink med treningen =) takk for kommentaren din snuppa =) musklene kommer seg jippi. så ikke gi deg vis du vil å nå din drøm snuppa =) bare å bestemme seg =) stooor klem =)

fit or not

20.jan.2010 kl.00:00

Sv: Jepp, man ble vel litt ør i topplokket av 3D, ja... Og jeg som hadde på vanlige briller under, måtte kontinuerlig presse 3D brillene litt på plass :p

Trening ja... hva er det egentlig? :p

(Skal trene i morra, lover...) ;)

Vibece

20.jan.2010 kl.06:34

Sv: Hahahaha! Ja, du får det til du :) Hahaha.....bra det gikk såpass bra ihvertfall da. Hadde vært verre med hull i hodet eller no'.

Det var første gang jeg hadde det i år ja, men det forsvant jo igjen med engang jeg dro fra jobb, så egentlig teller det ikke :p Jeg fikk ihvertfall trent og er stiv og støl i dag. Deilig!

Hilde

20.jan.2010 kl.23:52

Huff da! Migrene og bildører! Stakkars hodet ditt. Håper denne uken blir knall!!!!!! :D

Are

21.jan.2010 kl.00:51

Ser man det! søkte på biceps øvelser på nettet til et treningsprogram jeg lager og havna på visst på bloggen din:) ble fort revet med i alle de punktene om trening du har her, alltid kult å lese om andre sin progresjon og kunnskap angående trening :) er treningsnarkis selv så er vel helt lik deg der ;)

fit or not

21.jan.2010 kl.23:58

Yo, du har blitt utfordra ;) http://fitornot.blogg.no/1264114546_jeg_har_blitt_u_t_f_o.html

Nems

22.jan.2010 kl.15:00

Hihi, artig Are :D

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

20, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som gleder seg til å begynne med sos ant.studier til høsten :) Legg gjerne igjen en kommentar, blir glad da!

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits