Btw!

Det helt randome bildet som dere skulle gjette hva var, var forresten en dorull som en av disse to koseklumpene hadde fått fatt i:

To skikkelig mannevonde hunder som tilhørte naboen( i etg over) i huset på sicilia i sommer. De mått holdes innelåste og slapp bare ut når alle dører var låst og folk helst var av eiendomen :P En gang når vi kom tilbake hadde de vært ute. Greit nok det da, vi tenke ikke noe mer over det. Helt til vi gikk inn på kjøkkenet. Der var det nemelig et par pakker med doruller som hadde blitt revet opp. Jada. Vi hadde visst glemt å lukke dørene skikkelig og hundene hadde kommet seg inn i huset. Og hva gjør de store mannevonde hundene som alle var redde når de kommer seg inn på kjøkket fullt av mat og godsaker?...De leker med doruller?...Whaaaaaaat? Helt seriøst! Alt annet var urørt, bare dorullene, fine og opptygde. Rare hunder :)

 

ANYWAYS! Tusler i seng jeg! Good to be back ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits