Tudaaay

Skal jeg løpe intervaller, yay! Jeg har faktisk begynt å like intervaller, belive it or not! De er egnetlig fortsatt helt jævlige, men, i dunno. Nå liker jeg dem. Er vel den gode samvittigheten etterpå ;) Eller muligens fordi jeg var skadet en stund og ikke kunne løpe, da er det ille, når du faktisk savner intervaller!

 

Lyst til å gjette på hvordan jeg ble skadd da?

Joda. Sykla av. Ingen premie for korret svar :P

Yesyes. Siste helga i oktober tror jeg det var. Jeg var på vei hjem fra jobb, litt sliten og ganske klar for å komme meg hjem og slenge meg i soffan. Altså jeg ga på full guffe og suste hjemover med hodet helt andre steder. And then? Yep, plutselig ligger Areli på bakken med et stort hull i kneet. Jaaada. Ikke så veldig sjokkerende det vel.

Det var hvertfall litt av et kræsj egentlig. Helt sykkelstyret ble sjeivt jo. Heldigvis(?) Var det bare kneet mitt som fikk seg en kakk, tenk deg om jeg hadde landa på hauet, huff og huff. Kneet ble hvertfall ganske nasty. Stort og styyyygt kjøttsår. Men, bare et kjøttsår! Så jeg hadde et hovent og puffy kneet med nasty sår og skulle ikke belaste på et par uker.

Greit nok det, right? Gjorde jeg det da? Neeeeeei. Ofc not. Trente selvfølgelig. Og fikk en liten infeksjon i såret. DA skjønte jeg at jeg burde ha vært flink pike og tatt det med ro :P Jaaaja. Det var dumt av meg. Er visst litt dum av meg noen ganger jeg! Men så får nå være, kneet er hvertfall (nesten) bra nå. Bra nok til å trene ordentlig. Så da er jeg hæppi hæppi. Men jeg kjenner at det ikke er helt 100% ennå. Gjør litt vondt til tider, og av en eller annen grunn er knebøy plutselig blitt dritvanskelig. Hva skjer med at jeg bare vipper framover?! Satser på at det går seg til. Alt annet går fint, det er bare den squatpossisjonen som er rar.

Uansett.

Lesson nr 1. Følg med på hvor du sykler. Det er en del hull i veien gitt.

Lesson nr 2. HØR på folk når du får  beskjed om å ta det med ro pga en skade. (Selv om det suger dokey ballz)

Men nå må jeg løpe! Skal nemelig avgåde å teste lazertag med ei vennine før trening. Yay! Etter det er det intervaller, og så kaffedate. Kooos. Where was i? Åhyes, gotta run. Må sparkle ansiktet før jeg blir hentet! Tjo hei, ha en fin lørdag folkens, talast!

4 kommentarer

Helene

18.des.2010 kl.13:50

Visste ikke du også hadde blogg :) Så koselig da!

Og ja, skamme seg. Må høre på andre når de sier stopp vettu. Sånn er det bare.

farsan

18.des.2010 kl.14:01

fint å se bloggen din igjen :-)

Yvonne

18.des.2010 kl.18:27

Kanskje det ikke er menigen at du skal sykkle hehe.. ?? hum.. håper du får en strålende helg snuppa å koos deg på kaffe date.. :) klemmer godt å ha deg til bake =)

SiljeMariela - BodyWork

19.des.2010 kl.12:28

hey frøken!!velkommen tilbake!!:))

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits