Hvor harr'u vært 'a?

Har vært rett her jeg! Fortsatt i Trondheim, fortsatt på NTNU, fortsatt skikkelig neatfreak og en liten husmor, fortsatt en stor klæbb som konstant klarer å skade seg selv og til stadighet ender opp med en flytur og selvfølgelig, fortsatt treningsnarkoman tdg. ;)

Men, noen ting har forandret seg siden sist da, så da er noen oppdateringer  kansje på sin plass :)

- Jeg var på sicilia med familieyen i sommer, fantastisk sted!

Her fra ruinene i Selinute


- Jeg er som sagt fortsatt bosatt i Trondheim. Bor fortsatt hjemme i huset til pappa. Men pappa har stukket av! Han har endelig flyttet sørafor til kjæresten sin. Så nå bor jeg alene. Love it. Eneste litt kjipe er at jeg ikke kan ringe å bli hentet med en million handleposer, og at jeg ikke våkner til kaffe og fyr i peisen :P Litt rart at han er så langt unna også da, men han er lykkelig. Det er nok til at jeg er fornøyd det! Litt komisk egentlig. Folk spør hele tiden om jeg ikke er ensom nå som jeg bor alene, og er jeg ikke husredd? Haha. Fins ikke det minste husredd jeg, og jeg synes det er kjeeeeeeeeeeempedigg å bo alene. Yay for muligheten til å vær super-ego!

- Studerer også fortsatt ved NTNU. Men, no more sosial antropologi! Jeg har hoppet over til bevegelse og idrettsvitenskap jeg. Planen er å fullføre bachelor i sammfunnsvitenskaplige fag med fordypning i bevegelse og idrettsvitenskap - for så å ta denne masteren http://www.ntnu.edu/studies/msport. Evt den nye "fedme" masteren på samme institutt. Da må jeg jobbe hardt! Men det er greit, jeg vet nemlig hva jeg vil og er mer en motivert. Vil bli forsker :)

- Jeg har fått med en ny jobb. Som ekstravakt på flex gym, hvor jeg stortrives! Det er jo en helt perfekt jobb for meg da. Hallo, jobbe på et treningstudio? Ja takk! Og folk er så trivelige der så, føler jeg ble skikkelig godt motatt :) Er ikke alle som får glo på muskuløse mannfolk på jobb. Haha :D

- Jeg er ikke fortsatt, men igjen singel. Har vært i et forhold mens jeg var borte. Det var vel noe av grunnen til at jeg ble borte. Tror ikke han syntes bloggen var så veldig kul :P MenMen, that was then, this is now. Ble vel litt for mye mas til slutt. Godt å være bare meg selv igen :)

- Og for de som lurer, så gikk de inngrepene jeg skulle gjennom veldig bra. Alt vel :) For de som ikke lurer og ikke har peiling på hva jeg snakker om: Dere trenger ikke vite! ;)

Ellers er det vel mye det samme det går i! Yesyes, mat, trening og skole, det er bloggen sin det.

 

Forresten så var lazertag konge! Sjekk de flotte draktene da :P

 

Men nå er det natta for meg. Sov godt alle sammen ;)

3 kommentarer

Hilde

20.des.2010 kl.13:15

Godt å høre at alt gikk bra! :D

Vibece

20.des.2010 kl.14:27

Lazertag er genialt!

Så godt å høre at alt er bra med deg etter så lang tid da :) Jeg har også lyst til å jobbe på treningssenter...skal begynne å studere i februar så en helgejobb hadde nok gjort seg ;)

Har lagt inn cv til sats, så håper de er flink å bruke den når de trenger folk :)

Nems

20.des.2010 kl.14:31

Vibece: Jobb på treningssenter er konge! Krysser fingra for deg!

Hva skal du begynne å studere? :)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits