Pepperkaker og julklappor

Yes, det var det mesteparten av søndagen min gikk til. Jeg hadde egentlig sånn halveis planlagt å ta den bryst-økta som jeg utsatte på fredag. Men det skjedde ikke gitt! Ble litt sent på lørdag, så jeg våknet seint og var trøtt og giddalaus når jeg våknet. Fristet mere å pakke inn gaver enn å bevege seg ut i kulda for å komme seg til trening da ;) Det var nok egentlig like greit, for de pakkene måtte jo pakkes inn før jeg stikker sørover uansett. Og det gjør jeg i morgen!

Tok meg en evighet også, haha. Herregud så treg jeg var, denne haugen her tok meg nesten tre timer. Og de ser ikke ut. Jeg er ikke flink til å pakke inn gaver :D Men det vel ikke så farlig, er jo innsida som teller :P

Etter en særdeles lang pakkeseanse fikk jeg ræva i gir. Tenkte jeg skulle sykle opp for å ta sol, bare en bitteliten tur (tar kansje 5min). Men når jeg først fikk på meg sykkelklærne og kom meg ut av huset var det egentlig rimelig digg å sykle rundt i mørket. Så det ble en liten kardio-økt på meg after all :)

 

Så kom jeg hjem og bakte pepperkaker. Har nemlig lovt gutta på jobb at jeg skulle bake pepperkaker til dem når jeg var ferdig med eksamener ;) Så i dag har jeg med meg en boks med pepperkaker på jobb, yay.

 

Syns denne litt hærpa pepperkaken ble finest jeg!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits