Benk eller Ben?

Ja, benk?

eller ben?


Tjuv-lånte et bilde av deg jeg Silje! ;)

 

Sitter å vurderer om jeg skal ta den igjen den Bryst-økta jeg skippa på fredag, eller om jeg skal gjøre som jeg pleier på mandager og kjøre på med ei tung benøkt. hmm hmm hmm!

Det blir jo ikke så mange styrke dager denne uka her: Stikker en tur sørover til mamma i jula i morra, så da blir det bare kardio på sykkelen, evt. hoppetau. Kommer hjem igjen på søndag da, så neste uke blir det vanlig trening igjen :)

Anyways. Det blir vel enten benk i dag før/etter jobb, og ben i morgen før avreise, eller omvent. Tror jeg skal ta benken i dag jeg, fordi i dag skal jeg sykle hjem etterpå ;) hehe

 

Jaja. Ha en fin mandag folkens!

2 kommentarer

Vibece

20.des.2010 kl.14:28

Kjører på med spinning i dag jeg og styrke i morra :)

Nems

20.des.2010 kl.14:33

Vibece: A girl with a plan! Det liker vi vettu! Huff. Tror jeg må legge en ny plan for treninga mi jeg, alt er litt uten et mål. Klarer liksom ikke å bestemme meg for om jeg vil fokusere på å gå ned i fett% eller om jeg skal drite i det og bare bli sterkere...hmmm, vanskelig jo

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits