Freeeeeeeeeeeeeeeees!

YEA! Dagens julekalender-tilbud hos tech nutrition er Fres på halv pris, 39kr per stk! Tenkte bare jeg skulle informere ;)

 
Hvilken Fres er din favoritt btw? Liker grønn te/love hearts best jeg. Ikke en stor fan av den nye med kirsebærsmak tror jeg... Har ikke heeelt bestemt meg ;)

4 kommentarer

Vibece

22.des.2010 kl.11:35

Liker egentlig ikke fres så godt. Det ser jo så ekkelt ut når du blander det...:S I tillegg til at jeg syns ikke det ga noen særlig effekt.

Silje Kristine

22.des.2010 kl.14:02

Syns i hvert fall den med guarana er dritgooood! Ikke smakt noen andre.. VIlle gjerne bestillt nå, men kommer vel frakt og sånn i tillegg på 100 kroner, da blir det dyrt uansett. :)

mina

22.des.2010 kl.19:22

Jeg ble litt nysgjerrig når jeg så at du studerer idrettsvitenskap. Det hørtes veldig spennende ut:) Hvordan er det? Hva kan du jobbe som etter du er ferdig?

Nems

22.des.2010 kl.23:49

Silje Kristine: Hmm, ja det var jo den frakten, litt lite kurrant det. Men tech har jo sånn julespesial greie på frakten også nå - du kan "samle opp" alt du handler før jul og få det sendt sammen - kunne muligens spart litt på det!

Mina: Det er veldig spennende! Det er en god del teori da, ikke mye praksis eller noe sånt, men jeg liker det jeg. Det er så mye du kan bli med det da, personlig trener, jobbe i idretten, jobbe i rehabilitering, masse mer. Det jeg vil gjøre er å først ta en master og så gå videre for å bli forsker!

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits