Utradisjonell Jul med pappa og sistersen

 

I dag er det lille julaften, det har vel de fleste fått med seg ;)

I vår familie har vi egentlig ikke de store tradisjonene for dagen før dagen ? Joda, det er forsåvidt dagen som treet pyntes på, men siden vi som regel har byttet på å være hos mamma eller pappa denne dagen har det aldri føltes som et viktig ritual.Ikke for min del hvertfall.

I dag har vi hvertfall (vi = meg og lilesøs, Trine) feiret «jul» med pappa. Om du kan kalle det en julefeiring ? Vi har spist sushi take away og sett på flåklypa og hovmesteren. Kansje ikke det mest «julete» vi kunne gjort, men det betyr egentlig ikke noe om det er julete eller ikke, ikke sant? Vi har hatt det veldig koselig, åpnt litt gaver, blitt feitet litt opp, og most of all: Vi har vært sammen. Det er minst et halvår siden vi var sammen bare vi tre, så det var litt på sin plass :)

 

Pappa bor i Oslo da, vel, eller, Lysaker/Bærum ? Samma det, jeg må ta toget til Oslo = da er det Oslo for meg. Og siden både jeg og sistersen er fattige studenter valgte vi å spare hundringsen som toget koster og heller sitte på med Stefaren vår når han reiste inn for jobb. Fantastisk plan, ikke sant? Joda, bortsett fra at han reiser kl 6 om morran ;) Tidlig kveld på oss i natt med andre ord!

Skikkelig julemat :P

 

Jeg tenkte nå hvertfall som så da, at siden jeg sparte pengene på toget, så kunne jeg jo spandere på meg selv et dagspass på et eller annet treningsenter.Vi skulle jo uansett ikke møte pappa før han var ferdig på jobb + sistersen hadde ting å gjøre, og jeg tenker at venninene jeg har i oslo sikkert har planer allerede lille julaften. Så noe måtte jeg jo ta meg til! Takket være the magic og google fant jeg et gym hvor jeg fikk en gratis prøvetime, enda bedre! Så mesteparten av dagen ble tilbragt der da, jeg tusla avgårde i ti tiden, og tuslet tilbake til leiligheten til sistersen i tretiden, for så å tusle ut i kulda enda en gang, fordi mamma abolutt skulle ha olje fra olivers :P Tok litt tid det, pluss en tur på meny, og plutselig var pappa der for å hente oss.

 

Resten av kvelden ble tilbragt inne i den gode og varme leiligheten til pappa og Aud Karin på Lysaker. Skikkelig kosikos. Så tog hjem til mamma på mysen igjen, i morra skal vi feire "ordentlig jul" :P

 

Pappas sushi

Sistersens. Husker ikke hva det var jeg, yakitori eller satay tror jeg?

Jeg bestillte mixed veggie stir fry jeg, som jeg fikk uten olje, også stekte jeg litt quorn og hadde i når vi kom hjem.

Og veggie maki :P

 

 

 

2 kommentarer

lovelyliller:)

24.des.2010 kl.14:08

det var ikke akkurat vanlig julemat neij

Nems

27.des.2010 kl.01:57

lovelyliller: Hehe, nei, men så er ikke pappa alltid helt vanlig heller da <3 Vi spiste jo vanlig julemat på julaften meg mamma og fam og han med kjæresten og fam ;)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits