Drittkne...

Jaaa, gårsdagens trening da, knebøy:

10 min på mølla først som litt generell oppvarming

Så litt spesfikk oppvarming: hip trusths 3x12, squat to stand 3 x 15, høye kneløft 3x15

 

And then knebøy. Her måtte jeg nesten bite i det sure eplet ? teknikken sitter virkelig ikke hos meg for tiden! Helt siden jeg skadet kneet har jeg ikke klart å gå ned i 90 grader, jeg bare vipper forover jo! Argh! Det er jo ingenting galt med kneet lenger, så det må nesten være psykologisk i gueess, æsj. Jeg blir så irriert på meg selv! Og litt flau... Men, enn så surt som det er å ta av mange kg, og stå igjen med ingenting i forhold til det jeg klarte helt uten problemer før ? Så er det tross alt essensielt å ha ordentlig teknikk. Men det suger ass! Knebøy med 30 kg. Bah. Jeg var hvertfall heldig nok til å få litt hjelp og coaching av noen med peiling på jobb da. Det e'kke værst :)

Anyway. Jeg mistet helt tellinga over hvor mange sett og reps det ble på bøy, det ble vel en 5-6 sett på 30 ? 50 kg. Må nesten kjøre ganske lett et par økter til til teknikken sitter. Blah. Jaja.

 

Resten av økten gikk finfint da:

 

Bugarske utfall:

12,5 kg 3 x10

 

Ettbens strakmark:

17,5 kg 3x12

 

Benpress:

75 kg 3 x12

 

Glute kickbacks i maskin:

32,5kg 3 x 12

 

Leg curl:

20kg (?) 3 x 10

 

Leg extention:

30kg (?) 3 x 8

 

Hofte abduksjon/adduksjon (Supersett):

3x 15 m. 10/5kg

 

Legger, sittende:

30 kg 3 x 12

 

Testet forresten ut jack3d i går(og i dag), har tenkt å skrive litt mer utdypende om det senere, foreløpig kan jeg hvertfall si at det har en viss effekt, spessielt på fokus og utholdenhet, og at det ikke smaker dritt. Woooho.

Forbredelse til økta - faktisk skrive ned en plan! + dytte i seg jack3d (det som er i shakern ;)) ... Ikke spise pepperkaker!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits