Yay for new stuff!

Wohoo, yay for nye leketøy! Stakk innom XXL etter jobb i dag for å se om jeg fant noe fint å bruke et gavekort jeg fikk til jul på.

Det fant jeg selvfølgelig, nemlig en ny bag! Jeg har hatt lyst til å kjøpe meg en slik bag fra North Face lenge nå, de er jo kjempekjekke, bag og "sekk" i ett, noe for meg som er så latterlig flink til å drasse med meg alt for mange ting ;) Fikk til og med joinket med meg den siste i svart, jippi.

 

Trening i dag var forresten intervaller (4x4), de gjorde jeg unna før jobb. Jobb i seg selv er jo nesten trening også, hopper og spretter jo rundt og vasker og styrer, løfter og rydder på vekter, etcetc. Så når jeg sier at trening i dag var intervaller, så underdriver jeg litt da. Jeg syklet jo til og fra jobb i tillegg. Så aktivitetsnivået mitt har vært rasende høyt den siste uken! I dag har jeg forbrent nesten 1000kcal (ca 920..) bare på trening. Og jeg er jo en ganske aktiv person ellers også, har ikke sittet mye stille resten av dagen liksom.  Det blir mange kcal å dytte i seg i et 10times spisevindu :P Og det syke er at, det er jææævlig lett! No problemo å dytte i seg 1900 SUNNE kcal etter å ha kommet hjem i dag. stor middag + giga porsjon med havregrøt + frukt + nøtter. Done deal.

Men så skulle jeg kansje ha siktet på mer en 1900...Eller?..  Hvis jeg starter under 2000 på skikkelig tunge treningsdager, hvordan i all verden skal jeg kutte ned når januar og nyttårsforsettene kommer lizzzzom! Det vet jeg eeeegentlig, men sliter litt med å få banket det inn i hauet. Æsj. Noen som vil banke det inn for meg?

 

Jaja, tenke mer på det og lese meg litt mere opp på IF i morra. Nå er det en episode av Boardwalk empire og så på tide å trille i seng :)

5 kommentarer

Nice bag. Ha en fortsatt fin kveld :-)

motemotee

30.des.2010 kl.01:33

Fin bag! Have a Nice day/night :)

ttheresekarine

30.des.2010 kl.01:59

Fin bag! God natt :-)

Vibece

30.des.2010 kl.09:13

Må bare si at jeg har ikke peiling. Jeg suger på å telle kalorier, og tror egentlig aldri jeg kommer til å begynne med mindre jeg er nødt....

Mandag skal sambo tilbake på jobb, så da begynner lesinga for fullt :) Klarer ikke å konse helt hjemme når det fins folk rundt meg ;)

Nems

03.jan.2011 kl.01:12

Marianne: Tusen takk! Ha en fin kveld og et godt nytt åt selv ;)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Kategorier

Arkiv

hits