All better! Close enough hvertfall ;)

Da begynner endelig formen å komme seg igjen! Tok det med ro og slappet av i går. Planen i dag var egentlig å stå opp, rydde litt, sykle på trening, trene, sykle innom søndagsåpen butikk og solstudio, så hjem.

Men. Så er det jo sånn. At når jeg begynner på et av prosjektene mine, da kommer hyperfokuset inn i bildet. Sååå. Ryddinga ble til ommøblering+vasking++++. Og før jeg visste ordet av det var klokka åtte på kvelden. Jaja. Da var gymmet på gløs stengt! Jeg vurderte å sykle meg en tur, og evt ta sol. Men jeg tok det som et tegn på at jeg skulle ha en dag til med treningsfri. Ryddig og fint ble det hvertfall!

 
Godt nyttår forresten folkens!

Slenger med et bilde fra i fjor jeg. Er ikke så fotogen når jeg er syk :P neida, det ville ikke nettet mitt i dag. tar det i morra. god natt!

3 kommentarer

Vibece

03.jan.2011 kl.07:43

Du må gjerne komme hit når denne ryddegalskapen din tar helt av :p

Skal straks på trening jeg, styrke og spinning, og så hjem å rydde bort jula, vaske opp og rydde litt mer....ogsååååååå skal jeg lese :)

Iris

04.jan.2011 kl.00:46

God bedring...

...og godt nytt år! :)

Nems

04.jan.2011 kl.01:39

Vibece: Haha, kan sikkert komme en tur den dagen jeg går tom for prosjekter her :P

Ser det ble en skikkelig uber økt på deg i dag! Fliiiiiiiiiiinka :) Har du seriøst fått lese også? :P Det har ikke jeeeeeg, hihi!

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits