Trøtt sa du?

Me-is-tired-amagad-sleepy!

Detta er da aaaalt for tidlig for meg! Hvorfor er jeg opp da sier du?

Jo! Jeg skal avgårde på glattkjøring i dag, wuuhoo! Så nå sitter jeg her og venter på kjørelærern som er litt sen. Er ikke meg imot akkurat i dag det, greit å rekke åm dytte i seg kaffen.Trøttings! Takk gud for kaffe sier jeg bare jeg ;)

 

Edit: Eller ikke!  Vettu hva? Kjørelærern hadde klart å sende meg feil melding! Onsdag 5/01, kommer og henter deg 07.10 hjemme, skrev han til meg. Men, det var jo faenmeg feil! Skal kjøre i morra jeg! Begynte å lure litt når han var 20min sen ja... Så jeg måtte nesten ringe å høre da. Joda, kl 07.10 i morra var det. Haha, enn at jeg sto opp tidlig for ingenting, den er litt sur :P Jaja. Får vel hvertfall sove tidlig i dag da ;)

4 kommentarer

Vibece

05.jan.2011 kl.10:07

Haha...så kjipt. Dårlig gjort av kjørelærer'n.

Selv var jeg oppe kl 0550 i dag og på trening kl 0635 :p Angret litt i det jeg sto opp, men det er veldig godt når det er unnagjort.

Vi har likens kopp forresten :p

Vibece

05.jan.2011 kl.10:35

Sv: Den minste av kalenderene blir nok håpløst liten ja..tenkte jo først jeg skulle bruke den i forbindelse med studiet, men så kom jeg på etter at jeg hadde bestilt...hey, jeg er jo ferdig i juli...d'oh!

Men , jeg er uansett avhengig av en sånn kalender. Skriver ned alt av planer, trening, huskelister...you name it..

Hilde

05.jan.2011 kl.19:33

Må øve deg på å stå opp tidlig, vettu ;)

Nems

05.jan.2011 kl.22:21

Hilde: Jeg veeeeeeeeet! Er jo derfor jeg ikke tok det så tungt, like greit egentlig! Har bare tidlige forelesninger dette semesteret også, så da må jeg nesten bare tvinge døgnrytmen til å sammarbeide, og jo tidligere jeg får den på plass jo bedre!

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits