Jeg er en maskin.

Trening i dag var litt sykt! Først var det relativt rolig, jeg kom litt før rushet og fikk satt i gang før det var folk over alt men, etter en stund var det kjentfolk overalt. Og overalt! Snill som jeg er lot jeg stakkaren som var etter meg kjøre imellom meg på knebøyen. Han var pratsom han! Veldig hyggelig altså da. Var greit imponert over at jeg tok 75 kg i bøy som jente, haha. Og han hadde visst sett meg trene der (dragvoll) før, typ, et år siden, og sa han kunne se store forskjeller. Jeg var mye tynne og spinklere da sa han! Nå hadde jeg skikkelig muskler :P Hihi, like sånne komplimenter!

 

Fikk enda et som var skikkelig gull og i dag. Samma fyren så en han kjente og begynte å hoie og heie (kjempehøyt, ble nesten flau! bare nesten ;))  Det var visst tremeningen hans, som utbrøt, and i quote "Hu her har æ sett før, hu e faenmæ en maskin! Har stått her og løfta i en time jo!" Hehe... Følte meg litt rå da må jeg inrømme ;)

 

Speaking of machines... Liker denne sangen :)

I tillegg til det traff jeg så mye kjentfolk hver gang jeg så opp nesten jo, sykt! Etter en stund dukket masse folk fra klassen opp og, hehe, stakk litt tidlig fra forelesing jeg serru :P Dette fordi jeg fikk absolutt nada ut av den da (stakkars foreleseren er jo helt håpløst når det gjelder å formidle noe som helst..) Fant ut at det var greiere å komme i gang med treninga litt før det blir stappfullt enn å sitte der og irritere meg over foreleseren som ser ut til å tro alle setninger skal inneholde "uuuuuh" og gjerne være så forvirrende som mulig...Bedre å være på plass på ellipsen ti over halv tolv da ;) Det ble 15min oppvarming på den, så var det ben som sto på planen!

 

Flink pie som jeg er varmet jeg opp med litt spesifikk oppvarming og :P

 • Høye kneløft
 • Squat to stand
 • Ett-bens hofteløft

Knebøy:

 • 1 x Stanga x 15 reps
 • 1 x 40 Kg x 12 reps
 • 1x 60 Kg x 10 reps
 • 4 x 70 Kg x 8 r

Bugarske utfall i smith:

 • 37,5 Kg 1 x 10 r
 • 40 Kg 2 x 8 r

Ettbens strakmark:

 • 20 Kg 3 x12 r

Benpress:

 • 90 Kg 3 x 6r

Nordic hams:

 • 3 x 12 r

Supersett hofteabd/aduksjon:

 • 10 kg 3 x 15/1 5

10 kommentarer

Berit

18.jan.2011 kl.01:07

Godt jobbet :)! Artig kommentar om at du er en maskin :).

lovelyliller:)

18.jan.2011 kl.09:52

så koselig da! du tar jo masse mer kg enn meg i alle fall! :D

Vibece

18.jan.2011 kl.13:51

Alltid godt å få slike kommentarer :) Bortsett fra at jeg klarer ikke å få sangen "Bertha, kjære Bertha, du er en (et-eller-annet) maskiiiiiiiin"....ut av hodet nå :p

Jeg måtte le litt for meg selv en dag her på trening. Jeg holdt på med roing i kabel, med mine 37,5 kg som vanlig..(enn så lenge). Så kommer det en tynn, småpinglete gutt og setter seg på apparatet ved siden, gløtter bort på mine kg, og hekter sin på 45kg. Han klarte 5 repetisjoner før han litt forlegen, men latet som ingenting, satte den ned til 35 kg og fortsatte der :p moahahaha! Måtte godte meg litt da.
Du er så flink søta. Er virkelig imponert jeg altså. klem.

Anita

02.feb.2011 kl.12:06

Hei, jeg jobber som journalist for studenttorget.no, og skal skrive en sak om mat før og etter trening, og lurte på om du ville svare på noen spørsmål om dette? Send meg en mail dersom du er interessert. Mvh Anita Gudbrandsen

hybelveganer

20.feb.2011 kl.15:21

75 kg i knebøy er drøyt mye! Selv har jeg mer enn nok med 20. ;)

Vibece

02.mar.2011 kl.09:24

Forsvant du igjen?

Drukna i skolebøkene :p ?

Elise - min moteverden!

02.mar.2011 kl.13:30

DIGG!!

Nems

02.mar.2011 kl.18:47

Vibece: Hehe, ja! Er her ennå, har bare vært lite inspirert til å blogge.... Blæææh. det er ikke gøy å blogge uten kamera! Good thing at jeg har kjøpt meg ny mobil, HTC Desire HD, da blir det bilder! Regner med blog inspirasjonen kommer snikende tilbake da ;D

Venter bare på den mobilen da, bestilte den 3 feb da skulle den liksom være på lager og sender med en gang...Neeeeida, datakjeden løy faenmeg da gitt, den venter de på fra leverandøren og kommer neste uke. Dritt!

Vibece

02.mar.2011 kl.19:10

Æsj, kjedelige greier....krysser fingrene for at den kommer fort! Og ja, det blir veldig kjedelig med blogging uten bilder...jeg er så lat at jeg av og til bruker de samme bildene som tidligere... (shame on me..)

Skriv en ny kommentar

Nems

Nems

21, Trondheim

Treniningsfrelst, kokkelerende, veggis-trønderjente som slettes ikke studeres sos ant noe lenger, men har snudd om og bestemt seg for å bli forsker i idrett. Så nå studerer jeg jammen meg idrettsvitenskap ;)

Online Users Norske blogger Bloggurat Follow Mat, trening og masse anna tull Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits